Pokahontas
Ekspert
ljudi... postoji šansa da je Bejba pobedila drugo pf

ma ko može da trpi ono urlanje amanAli Španjolska 5 od televotinga. Juuu.
Nisu mi najomiljeniji, ali samo 5 poena....Ali Španjolska 5 od televotinga. Juuu.
Neću ih praviti ove godine, možda neko drugi napravi...Cekamo tvoje kompilacije sa Duskom samo da znas![]()
to mogućeKiks je bio kap koja je prelila casu.
Moguce je da je i casa Srbije sto se tice ESC puna, pa ovo bude ta ista kap....to moguće
Ovo što ti kažeš je logično razmišljanje, a na RTS-u je to strogo zabranjeno. U Takovskoj logika magično nestaje.Ovo 24. mesto sa inostranom medijskom pokrivenošću, ogromnom podrškom fanova i poenima žirija Islanda, Italije i Grčke vredi više nego bilo kakvo 17. mesto koje smo prethodno ostvarili. Napravili smo ogroman iskorak napred i mislim da se vraćati nazad nećemo
Znaci tacno sam znao da ce izduvati. Mislio sam da ce cak otprilike i 10 bodova dobiti, kad ono samo 5, samo sam se slatko nasmejao.Ali Španjolska 5 od televotinga. Juuu.
pa ne verujem, ne bi se toliko cimali oko PZEapa ovo bude ta ista kap....
Bojim se da cemo se vratiti nazad u 2000e.Ovo 24. mesto sa inostranom medijskom pokrivenošću, ogromnom podrškom fanova i poenima žirija Islanda, Italije i Grčke vredi više nego bilo kakvo 17. mesto koje smo prethodno ostvarili. Napravili smo ogroman iskorak napred i mislim da se vraćati nazad nećemo
Ma nema uopšte naznaka da RTS razmišlja o odustajanju, niti da je javnost tako raspoložena... A ovo za PZE ove godine što je bio sukob je bila predstava, tu ničeg ozbiljnog nemaOvo što ti kažeš je logično razmišljanje, a na RTS-u je to strogo zabranjeno. U Takovskoj logika magično nestaje.
Mozda su cak dobili bod ili dva iz SrbijeJu Albanija u top 10 xD
UK, Švajcarska, Kipar, Grčka, Austrija su sve države koje su im sigurno dale dosta poena. Magnet za dijasprou.Ju Albanija u top 10 xD