Pa tako je i sada.Odbojno je što se time donekle zadovoljava samo oni koji su u TOP 10, a 11. itd ne dobiju ništa koliko god bili blizu
Treba smanjiti udeo zirija i reformisati ko u ziri moze da udje, koliko clanova ima i po kojim kriterijumima glasaju.Ne smije se ukidat žiri jer kad pobijedi netko poput Moldavije 2022 opet će te kmečat, ili ne daj Bože opet Ukrajina razvali sa tvt. Treba samo naći način da se smanji utjecaj žirija na konačne rezultate, smanjit mu nekako ovlasti i snagu koju trenutno imaju
RTS sve čita:šalje taj plan rts-u:
I ignoriše heheRTS sve čita![]()
Ja ne mogu da verujem da je neko neironično bio otvorio ovakvu temu, bože koji cringe.Kada ce biti otvorena tema Pomozimo RTSu da izabere predstavnika za ESC 2024 ?
Jel se secate kad smo 2013/4 imali takmicenje za svaku zemlju da odaberemo najbolji predstavnik u zadnjih 10 godina i onda smo radili esc izdanje sa svim pobednicima. Leo je org
Ja ne verujem da je proslo dovoljno godina da se to opet odrzi![]()
Neeee bilo je posle esc 2013 ako se ne varam i za svaku drzavu smo birali najbolju pesmu u periodu 2004-13. Imali smo i ceo podforum i posebnu temu za svaku drzavu.Nešto si pomešao. To je išlo za period od decenije, logičnije mi je da je bilo za period od 2010. do 2019. pošto znam da smo imali od 2000. do 2009. takmičenje.![]()
Wow.Jel se secate kad smo 2013/4 imali takmicenje za svaku zemlju da odaberemo najbolji predstavnik u zadnjih 10 godina i onda smo radili esc izdanje sa svim pobednicima. Leo je org
Ja ne verujem da je proslo dovoljno godina da se to opet odrzi![]()