ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Znaci ako pobedi Ukrajina opet....
Ljudi shvatite već jednom,verujte mi iskreno,veća je verovatnoća da bi Turska pobedila da kojim slučajem učestvuje,zbog ovog strašnog zemljotresa,nego Ukrajina opet.Rat u Ukrajini je ionako sada već godinu dana stara stvar,iako i dalje traje, i već viđena,dok je zemljotres u Turskoj i Siriji trenutno najvažnija i najaktuelnija tema na svetu,Ukrajina je staro.

Motaj kablove, otkazuj PZE, odma Mariju Šerifović da šaljemo, pričala je da pored romskog i srpskog ima i baš tursko poreklo, odmah PR strategija oko toga da se postavi i da se brže bolje snimi zemljotresna tužbalica!! 🙏

Ukrajina se samo zeleni, sada je vec na 25% sanse za pobedu…idemo ka 30%.juhuuuuuuuu , slavljeee 😂😂😂😂😂 u srcu se opet naci plavo zuta bojica…Mir u svetu! 🤣

Motaj kablove, otkazuj PZE, odma Mariju Šerifović da šaljemo, pričala je da pored romskog i srpskog ima i baš tursko poreklo, odmah PR strategija oko toga da se postavi i da se brže bolje snimi zemljotresna tužbalica!! 🙏
Šta će nam to? Pa predstavićemo lako ZEJNU MURKIĆ, kao Turkinju..

Šta će nam to? Pa predstavićemo lako ZEJNU MURKIĆ, kao Turkinju..
To mi je malo previše etničke manipulacije ali ajde sve može ako pomaže za plasman, nek naglasi i da je "rumba bum bum bum bum" kao i "rumba bem bem bem bem" umetnička onomatopeja zemljotresa, svašta su ljudi prodavali kao značenje svoje pesme pa može i ona to 🤷‍♂️

Ovaj Mrm ce pre pojesti svoje go*no, nego da se ne oglasi na moj post…znam da sam ti ovde evrovizijski idol 😀

Nego @Mrm nisi nista rekao za moj trenutni top 15…sta kazes? Jel idealno? 😀

• Haha
Reactions: Mrm
Valjda neće pobediti nijedna pesma koja u prvi plan ističe dešavanja na istoku. Ni Ukrajina, ni Hrvatska ni Češka. Prihvatljivije je suptilno pevati o miru u svetu nego to.

Valjda neće pobediti nijedna pesma koja u prvi plan ističe dešavanja na istoku. Ni Ukrajina, ni Hrvatska ni Češka. Prihvatljivije je suptilno pevati o miru u svetu nego to.
Ma kako da ne, zašta prihvatljiv ije? I za koga?
Za diktatorske režime koji "glume" sa tim "mirom"? Kome to može da se dopadne, nekome ko "zabija glavu u pesak" i pretvara se isto tako da je sve uredu..
Baš je prihvatljivije.. 🙄

Back