ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Ali zamislite koliko je to ICONIC, da podele polufinala po abecednom redu, obožavam, 🤭🤭 mada nema veze, svi su fenomenalni, tako da nisu pogrešili kako god da podele, niko neće biti oštećen.. 🇸🇲🎵🎶💥💪

Večeras baš brzo prođe.. Ili sam se navikao.. 🤭🤭😂
Norah (Italy) su preskočili, izgleda je DQ ili DNS.. Publiccita, i uskoro rezuuuuuultati! 🤩

MAYU Japanka je prošla DTF.. 🤩

A sutra će Albanka sa Kosova, da peva na španskom za San Marino..

Una voce per San Marino 2023 treating me so well.. 🥵😍

Kapacitet Teatro Nuovo, Dogana je 872 mesta..
Kakva će to, ljudi moji, borba biti između ove prestižne ustanove i "Valentina Monetta's backyard" dogodine za održavanje Evrovizije... 🤩🇸🇲😍

Isuse, šta je ovo 😳 Peak San Trolino.

4C578441-F38F-4B08-8CA5-ECB4B9688D1C.webp

Prvi put vidim/ čujem ovo i fenomenalno je 😍

Definitivno je veoma niche i za uzak krug ljudi, ali je toliko očigledno inspirisano psihodelicima da prosto obožavam 😂 Fraktali i svemir, šamanski stil pevanja (naročito ovaj muški vokal) i zvuk prirode/ cvrkut ptica/ šum vode u instrumentalu.

Ne znam kako je ovo prošlo konkurs ali pretpostavljam da je veoma mali broj ljudi shvatio poentu i verujem da je većini ljudi potpuno bizarno 😁

Da li je to @Mrm psihonaut? 🧑🏻‍🚀🤔

• Love
Reactions: Mrm
Isuse, šta je ovo 😳 Peak San Trolino.

View attachment 4219

Prvi put vidim/ čujem ovo i fenomenalno je 😍

Definitivno je veoma niche i za uzak krug ljudi, ali je toliko očigledno inspirisano psihodelicima da prosto obožavam 😂 Fraktali i svemir, šamanski stil pevanja (naročito ovaj muški vokal) i zvuk prirode/ cvrkut ptica/ šum vode u instrumentalu.

Ne znam kako je ovo prošlo konkurs ali pretpostavljam da je veoma mali broj ljudi shvatio poentu i verujem da je većini ljudi potpuno bizarno 😁

Da li je to @Mrm psihonaut? 🧑🏻‍🚀🤔
LOL 😄
Prvo polufinale Vidbir 2020 je bilo jako teško, tu je bila i pobednička pesma - Go_A - "Solovey", kao i Jerry Heil - "Vegan"..

Jerry je bila uzhas tad, a ove godine mi je uzhas što nije pobedila, mada, verujem da bi im šanse za pobedu bile visoke sa njom, sad ih skoro ni nemaju, to je jedino dobro.

Jerry je bila uzhas tad, a ove godine mi je uzhas što nije pobedila, mada, verujem da bi im šanse za pobedu bile visoke sa njom, sad ih skoro ni nemaju, to je jedino dobro.
I te godine je bio TVORRCHI, i tad mi je bio pobednik Vidbir-a, obožavam taj bend... :)

Počinje!
Kako bi bilo divno videti samu Evroviziju u Teatru Dogana.. 🤩🇸🇲😍
Barem bi se odmah znalo ko bi bio voditelj :love:

5o6eEOy.gif

@Mrm Je li ovo stvarno bilo, msm nije neka montaža - ono zvuk neke industrijske bušilice ubačen

Nisam mogao juče da gledam... Izgleda da toliko toga propuštam. :(

Back