ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Sad sam nešto prolazio kroz rangliste koje sam pravio tokom godina i shvatio da imam čak šest država koje mi nikad nisu bile u top 10 otkad pratim takmičenje/ sastavljam sebi top 10 liste:

Azerbejdžan
Belorusija
Finska
Jermenija
Makedonija
Moldavija
(Tehnički i Rumunija, jer mi je bila u top 10 samo 2020. kada je takmičenje otkazano)

Kako stvari stoje, Finska će mi se po prvi put naći u top 10 ove godine 😍

Koje su vama države koje vam nikad nisu bile u top 10?

Je li realno da je isfalšala cijeli početak pjesme (a ni ostatak nije briljirala)

Mada meni je ovo možda bolje od Sekret 😅

Sad sam nešto prolazio kroz rangliste koje sam pravio tokom godina i shvatio da imam čak šest država koje mi nikad nisu bile u top 10 otkad pratim takmičenje/ sastavljam sebi top 10 liste:

Azerbejdžan
Belorusija
Finska
Jermenija
Makedonija
Moldavija
(Tehnički i Rumunija, jer mi je bila u top 10 samo 2020. kada je takmičenje otkazano)

Kako stvari stoje, Finska će mi se po prvi put naći u top 10 ove godine 😍

Koje su vama države koje vam nikad nisu bile u top 10?
Od kada računaš, da uzmem i ja od tada?

Je li realno da je isfalšala cijeli početak pjesme (a ni ostatak nije briljirala)

Mada meni je ovo možda bolje od Sekret 😅
Nije da je branim, ali gledam već 3. veče, cela polufinala uživo, i zvuk je baš loš na audicijama... 🤭🤭🇸🇲😍

Nije da je branim, ali gledam već 3. veče, cela polufinala uživo, i zvuk je baš loš na audicijama... 🤭🤭🇸🇲😍
Iskreno vjerujem da im ozvučenje nije najbolje ali jedino ako se nije ništa čula pa otpjevala ovako, onda ima izgovor

Mislim da je zakljucak da riba jednostavno ne zna da peva ili ima veliku tremu od mnogobrojne publike San Marina
Kapacitet Teatro Nuovo di Dogana, buduće ESC venue: 872 sedišta.. 💙🤍🇸🇲😍💥

E to je tužno, a najveće NF 106 učesnika.. 😒😒😒

OMG ovo je predzadnja učesnica sada, još smao jedna pesma..😭😭

Možda 106. bude kao Loreen zadnja, a otkrovenje. 🤩🕺

Hahaha Loreen je tip sa harmonikom... 🤩🤩😂😂

Od kada računaš, da uzmem i ja od tada?
Pa konkretno imam tabele u Ekselu od 2010. do 2022. Evroviziju gledam od 2004, ali se dosta slabo sećam bilo čega pre 2008. jer sam stvarno bio veoma mali. Ne vezuje me nostalgija za 2000-im i kad god se osvrnem na pesme iz tih godina, uvek mi budu jezive i kič.

A zagrejao sam se za Evroviziju tek od 2019. i tad sam počeo ozbiljno da pratim nacionalna finala i izbore i da učestvujem u diskursu onlajn i na društvenim mrežama.

Ali ne moraš se voditi mojom logikom/ vremenskim periodom.

Pa konkretno imam tabele u Ekselu od 2010. do 2022. Evroviziju gledam od 2004, ali se dosta slabo sećam bilo čega pre 2008. jer sam stvarno bio veoma mali. Ne vezuje me nostalgija za 2000-im i kad god se osvrnem na pesme iz tih godina, uvek mi budu jezive i kič.

A zagrejao sam se za Evroviziju tek od 2019. i tad sam počeo ozbiljno da pratim nacionalna finala i izbore i da učestvujem u diskursu onlajn i na društvenim mrežama.

Ali ne moraš se voditi mojom logikom/ vremenskim periodom.
Ok, imam od kad hoćeš malte ne.. Zato te pitam od kad da uzmem, da proverim ko mi nije bio u top 10.. Znači 2010..

Ali koja reciklaža od pesme i nastupa, opet neka dreka i "guženje" da izvinite na izrazu

Piš živi. Meni je ovo katastrofa zaista. Bar da vidim neki pomak rekao bih da je šalju. Jedino mi se dopada njen izgled, lepo joj stoji crno

@Mrm
A ne može se sve postići, pa mora se gledati lista prioriteta. Imam još brdo obaveza pred PZE, desetak snimaka obraditi, spojiti, podeliti, odraditi razne screenshotove, forumsko glasanje...

• Love
Reactions: Mrm
Back