Ronela bukvalno ispušena muštikla.Ali koja reciklaža od pesme i nastupa, opet neka dreka i "guženje" da izvinite na izrazu
Od kada računaš, da uzmem i ja od tada?Sad sam nešto prolazio kroz rangliste koje sam pravio tokom godina i shvatio da imam čak šest država koje mi nikad nisu bile u top 10 otkad pratim takmičenje/ sastavljam sebi top 10 liste:
Azerbejdžan
Belorusija
Finska
Jermenija
Makedonija
Moldavija
(Tehnički i Rumunija, jer mi je bila u top 10 samo 2020. kada je takmičenje otkazano)
Kako stvari stoje, Finska će mi se po prvi put naći u top 10 ove godine
Koje su vama države koje vam nikad nisu bile u top 10?
Nije da je branim, ali gledam već 3. veče, cela polufinala uživo, i zvuk je baš loš na audicijama...Je li realno da je isfalšala cijeli početak pjesme (a ni ostatak nije briljirala)
Mada meni je ovo možda bolje od Sekret![]()
Iskreno vjerujem da im ozvučenje nije najbolje ali jedino ako se nije ništa čula pa otpjevala ovako, onda ima izgovorNije da je branim, ali gledam već 3. veče, cela polufinala uživo, i zvuk je baš loš na audicijama...![]()
Kapacitet Teatro Nuovo di Dogana, buduće ESC venue: 872 sedišta..Mislim da je zakljucak da riba jednostavno ne zna da peva ili ima veliku tremu od mnogobrojne publike San Marina
Pa konkretno imam tabele u Ekselu od 2010. do 2022. Evroviziju gledam od 2004, ali se dosta slabo sećam bilo čega pre 2008. jer sam stvarno bio veoma mali. Ne vezuje me nostalgija za 2000-im i kad god se osvrnem na pesme iz tih godina, uvek mi budu jezive i kič.Od kada računaš, da uzmem i ja od tada?
To je polufinale u duhu Svetosavske priredbe. Biće tema pred finale, koje je prekosutra.Meni je od svega najveći hit što nemamo temu za San Marino, a nf u toku.![]()
Ok, imam od kad hoćeš malte ne.. Zato te pitam od kad da uzmem, da proverim ko mi nije bio u top 10.. Znači 2010..Pa konkretno imam tabele u Ekselu od 2010. do 2022. Evroviziju gledam od 2004, ali se dosta slabo sećam bilo čega pre 2008. jer sam stvarno bio veoma mali. Ne vezuje me nostalgija za 2000-im i kad god se osvrnem na pesme iz tih godina, uvek mi budu jezive i kič.
A zagrejao sam se za Evroviziju tek od 2019. i tad sam počeo ozbiljno da pratim nacionalna finala i izbore i da učestvujem u diskursu onlajn i na društvenim mrežama.
Ali ne moraš se voditi mojom logikom/ vremenskim periodom.
Ts, Ts, Ts, not a true ESC spirit.To je polufinale u duhu Svetosavske priredbe. Biće tema pred finale, koje je prekosutra.
Piš živi. Meni je ovo katastrofa zaista. Bar da vidim neki pomak rekao bih da je šalju. Jedino mi se dopada njen izgled, lepo joj stoji crnoAli koja reciklaža od pesme i nastupa, opet neka dreka i "guženje" da izvinite na izrazu