ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Molio bih administratora Milosa da se na ovom forumu zabrani bilo kakva debata o tzv. Kosovu jer onda na forumu nastane treci svetski rat.

Kad ovi nasi tupavi politicari priznaju to tzv. Kosovo i neka ga priznaju vise pa neka se lepo nose u pm sto se cetvrt veka kecaju oko toga, onda mozemo da pricamo o tome. Do tad neka se lepo zabrani bilo kakva diskusija na tu temu.

I ja da zavrsim na ovu temu: mi smo sahranjeni jos 90ih, jer smo satanizovani, predstavljeni kao najgori zlikovci, uvalili nam najgore moguce sankcije, a i dan danas nas svi satanisu i demonizuju da te je prosto sramota da si Srbin i da u inostranstvu ne smes da kazes da si Srbin. Eto do cega su ovi nasi politicari doveli. Do toga da nas bude sramota sto smo Srbi, i da smo mi Srbi krivi sto smo uopste zivi. Eto toliko.

Moram da se nadovezem na ovaj poslednji deo, samo kratko. Radim takav posao gde sam na svakih desetak dana u inostranstvu, vodim srpske turiste na razlicite destinacije po Evropi. Nijednu neprijatnost nisam/nismo imali na racun etnicke pripadnosti, a isli smo i na "rizicna" mesta. Mislim da je tako bilo devedesetih, ali da je to sada ostao narativ kojim se desnica vodi, bar na osnovu licnog iskustva kazem 😀

A Kosovo je presedan u istoriji nakon WWII, definitivno

Nek prasta administracija ako je za OT, tj ako je za premestaj :)

Jel sutra izlaze preostale pesme?!
Konacno dosao na red da uradim reaction video. 🤩

Ne, fali Kavkaz čitav i Grčka, ako se neko od njih ne odluči da sutra objavi.

Kada je netko nekoliko klasa iznad cijele Europe, onda sjednemo i uživamo u showu. Bez stresa.

Ja baš uživam u ovoj sezoni, ali se bojim da te sa tim stavom čeka nervni slom, a ne stres.

Žao mi je što moram da vam kažem, ali pitanje RTK u EBU brine više vas nekoliko na forumu od celog RTS-a lol

Bilo je to glasanje, znamo ishod, ali ako ih prime na ovaj ili onaj način apsolutno ne očekujem da se povučemo jer RTS i EBU super sarađuju, mi imamo ESC tradiciju i tako nešto nam nije u interesu.
Super sarađujemo, a prime Kosovo? Ma važi

Verujem da će ESC fanovi da podrže Albaniju 2.0 mnogo više nego jednu od najjačih ESC država u zadnjih par godina.

Koncept: BHT zapravo plati dugove EBU
Bosna treba ko Belgija, dva emitera u EBU koji naizmenično šalju. FTV (televizija Federacije) i RTRS (televizija Republike Srpske).

Koga briga, nećemo se odvojiti od sveta zbog Kosova koje je odavno izgubljeno, mlatimo praznu slamu. Naravno da se nećemo povući.
prazno mlaćenje, čak i da je izgubljeno kapitulacija se nikada ne potpisuje ukoliko nisi primoran.

Ali neće ući, ne zbog nas, već zbog Španije, Grčke, Rumunije...

Nećemo se povući,jer se nismo povukli ni iz svih drugih takmicenjima na kojima nastupa Kosovo,bukvalno u svakom sportu na svakom takmicenju olimpijskim igrama itd ih ima i mi svuda tu ucestvujemo,tako da..

Apsolutno nije isto, u fudbalu i na Olimpijadi imaš teritorije koje nisu suverene države po UN-u, kao npr Farska ostrva, britanske kolonije itd.

U EBU su isključivo emiteri suverenih, UN priznatih država.

Kontam ja da je autošovinizam popularan ovde u nekoj meri, ali brate mnogo je.

Back