Petar
Ekspert
Ne vraćaju se jer ih nikad nisu ni napustili.Britanci se izgleda vraćaju na stare staze.
![]()
Ne vraćaju se jer ih nikad nisu ni napustili.Britanci se izgleda vraćaju na stare staze.
![]()
Ma nećemo mi odustati.Ne bih da širim paniku ali izgleda da postoji velika verovatnoća da Kosovo debituje sledeće godine. Sve imate na portalu eurovoix, a tako nam je malo falilo da dođemo do 2 pobede. Baš bi bila šteta da sad odustanemo. Olja Klopka reaguj, znam da nas čitaš
![]()
To bi bio presedan jer svaka drzava clanica EBU mora biti i stalna clanica UN i clan medjunarodne radiodifuzne unije (ITU). Mada iskreno ne bi me iznenadilo da se nadje neko resenje i da im ipak dozvole da ucestvuju.Ne bih da širim paniku ali izgleda da postoji velika verovatnoća da Kosovo debituje sledeće godine. Sve imate na portalu eurovoix, a tako nam je malo falilo da dođemo do 2 pobede. Baš bi bila šteta da sad odustanemo. Olja Klopka reaguj, znam da nas čitaš
![]()
Ništa ih ne sprečava da podnesu zahtev za ulazak u ITU čim se potpiše onaj sporazum po kojem se mi ne protivimo članstvu u međunarodnim organizacijama, što uključuje i ITU i EBU. Za ITU im treba dvo-trećinska većina, mislim da to mogu da dobiju ako mi odustanemo od lobiranja protiv. Mada, imajući u vidu čitavu birokratiju sumnjam da bi to rešili do sledeće godine ali za onu tamo bi možda i imali šanse.To bi bio presedan jer svaka drzava clanica EBU mora biti i stalna clanica UN i clan medjunarodne radiodifuzne unije (ITU). Mada iskreno ne bi me iznenadilo da se nadje neko resenje i da im ipak dozvole da ucestvuju.