ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Ja sam tako mislio 2015. kad je Australija dosla, sreca pa sam se prevario. Mislio, pustice Australiju da pobedi kako bi ostali na takmicenju.

Kazem, ne volim kad se bivsi pobednici vade na staru slavu, ali neka ih. Ko sam ja da odlucujem o tome, niko.

Ma ja sam tad mislio tako, ali prevario sam se. Bio sam razocaran zbog poziva Australije tad, ali dobro, na kraju sam ih prihvatio i to je to.

99.99% znaci Lorin pobedjuje. Mogu da zamislim pres centar da bude isti kao i na Melodiju, pun za Lorin a za ostale prazan. Pa mislim...

Ma ja sam tad mislio tako, ali prevario sam se. Bio sam razocaran zbog poziva Australije tad, ali dobro, na kraju sam ih prihvatio i to je to.

99.99% znaci Lorin pobedjuje. Mogu da zamislim pres centar da bude isti kao i na Melodiju, pun za Lorin a za ostale prazan. Pa mislim...
Ove godine neće biti pojedinačnih konferencija za novinare, niti će se pratiti prve probe, pa verovatno nećemo gledati tako neki scenario. Jedino ako je budu jurili po Liverpulu kao da su u gradu Abba i Madonna zajedno hehe.

Moj top 34 (za sada):

1. Švedska :se:
2. Srbija :rs:
3. Norveška :no:
4. Slovenija :si:
5. Italija :it:
6. Moldavija :md:
7. Španija :es:
8. Austrija :at:
9. Češka :cz:
10. Finska :fi:
14. Malta :mt:
15. Kipar :cy:
16. Velika Britanija :gb:
17. Belgija :be:
18. Estonija :ee:
19. Izrael :il:
20. Holandija :nl:
24. Njemačka :de:
25. Litvanija :lt:
26. San Marino :sm:
27. Danska :dk:
28. Ukrajina :ua:
29. Poljska :pl:
30. Švajcarska :ch:
34. Albanija :al:

Ja sam tako mislio 2015. kad je Australija dosla, sreca pa sam se prevario. Mislio, pustice Australiju da pobedi kako bi ostali na takmicenju.

Kazem, ne volim kad se bivsi pobednici vade na staru slavu, ali neka ih. Ko sam ja da odlucujem o tome, niko.
Pa ne znam koliko je ovde stara slava u pitanju. Vracala se hrpa pobednika, ali niko sem Logana nije uspevao da ponovi to. Mozda nece ni Lorin, tako da opusteno, ima vremena :)

A cim je tu hajp, znaci da nesto postoji. Meni npr mnogo vise smeta kad neka pesma prodje jako dobro bez ikakvog hajpa, iz razloga koji nisu muzicki, nego politika ili nesto drugo :)

Pa ne znam koliko je ovde stara slava u pitanju. Vracala se hrpa pobednika, ali niko sem Logana nije uspevao da ponovi to. Mozda nece ni Lorin, tako da opusteno, ima vremena :)

A cim je tu hajp, znaci da nesto postoji. Meni npr mnogo vise smeta kad neka pesma prodje jako dobro bez ikakvog hajpa, iz razloga koji nisu muzicki, nego politika ili nesto drugo :)
Iskreno,osoba sam koja nije bila fan Euphorie niti nesto to slusala i volela do same evrovzije kada me je iznenadila i odusevila iako ni tada nisam taj fazon voleo i slusao,tako ni sada.
Dugo pratim ovo takmičenje i po kvotama već evo početkom marta deluje da je veliki favorit i zaista ako od preostale 3 zemlje niko ne posalje neku zaista konkurentnu pesmu i ne pokida u maju makar nastupom neko pa iznenadi onda ona pobedjuje,medjutim ukoliko bude recimo kao 2017.godine pa Sobral iskoci tek nakon proba i prestigne uveliko Italijana Gabanija,ili neko uradi kao Maneskin pa sa nekog 6.mesta u maju stigne nakon prvih proba do blagog prvog mesta i malo prestigne samo Francuskinju Barbaru Pravi,onda Loreen pobedjuje,za sada je uverljiva,ali kao i Italijani sto svoje pesme unakaze uvek jer ih skrate i nastup im je uvek losiji nego na san remu(daa mislim cak i na Maneskin koji je jos bolji uz orkestar bio na san remu) ako Loreen unakazi nastup i bude losije dosta zvucala,onda je moguce neko drugi da iskoci..
Vokal ne mora uvek biti glavna stvar,Belgijanka falsirala 2017.godine,ali je bila top4,iz prostog razloga jer iz nekog razloga se zaista ljudima,jako ,ali jako njena pesma dopadala i bila im je bas neobicna za to vreme i mnogi su govorili i originalna i posebna i samo zato su glasali za nju i povrh svega..

Trenutni top 10:

1. :at:
2. :lt:
3. :mt:
4. :sm:
5. :ua:
6. :es:
7. :is:
8. :lv:
9. :de:
10. :ch:

Steta sto nema bar jos nekog da je pretekne. Kako bi bilo lepo Gruzija ili Jermenija da oduseve i da se uguraju

Hrvatska i Srbija ulaze lagano u finale, a Slovenija mozda cak i TOP 3 u svom pf.

Hoce li to biti prvi put u istoriji da je ceo SHS zajedno u finalu? @Andrej

Hrvatska i Srbija ulaze lagano u finale, a Slovenija mozda cak i TOP 3 u svom pf.

Hoce li to biti prvi put u istoriji da je ceo SHS zajedno u finalu? @Andrej
A koji je tvoj top 10, lični ukus, ne predikcija? :)

Back