Preslušao konačno sve pjesme iz prvog polufinala pa evo par utisaka:

Najbolje što može da im se desi je da ih stave da otvore polufinale, ovo je himnično i tema pjesme a i generalno paket je super za otvaranje ovogodišnjeg takmičenja. Meni se ovo sviđa i pustio bih u finale.

Studijska verzija mi je slabija od one uživo, pogotovo što fali ono prizivanje duhova sa početka. Dobra stvar, i nju još mogu da vidim na #1 u pf, svakako za finale.

Veselo, zabavno, pravi portugalski šmek i zaslužuje finale, nadam se da će ga i dobiti.

Originalnost na maks, ludilo u 3 minute, zarazno i drži pažnju, vjerovatno pobjednik polufinala.

Nemam šta reći, top 2 u polufinalu ukupno, meni broj jedan. Loreen, svaka čast na svemu.

Volim ovaj tip pjesama i baš mi je 'sjela', iskustvo prethodnih godina govori da publika glasa i za ovakve pjesme te se nadam da će i za ovu. Jako lijepo.

Kidalica, mislim da će ovo odlično da prođe i u polufinalu i u finalu kod publike. Od Srbije očekujem top 3 poene u pf.

Meni ovo dobro, Noa grmi, nastup očekujem da će biti tip top i da će poslednji minut da bude vatra živa.

Ne znam kako će proći, ne bi me iznenadio nijedan scenario, od ispadanja do pobjede, sve u svemu mi je dobro ovo, pogotovo refren i poslednji dio pjesme.

Nije mi 10. za prolazak, ovo je nasumična lista finalista, ali treba d'uđe u finale apsolutno makar i kao 10. #petofinale
--

Zanimljivo, kul dio sa saksofonom, ali sve u svemu, nisam oduševljen previše, iako je okej.

Sviđa mi se dosta dijelova ove pjesme i tu mi je na granici za prolazak, ali mislim da je ovih 10 ipak jače.

Očekivao sam da će mi bolje leći na prvo slušanje, a i na drugo, ali nije me kupila do kraja.

Zanimljiv nostalgični zvuk, ali možda previše zastarjelo za moj ukus.

Uf e ovde ima momenata pjevljivih i zaraznih, ali džaba sve. Mislim da će ući u finale na iznenađenje mnogih, ali ja nisam fan. Makar će se hrvatski fanovi sa foruma obradovati ako ništa