ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Konačno sam uspio sastaviti neki top 10
1 Gruzija
2 Norveška
3 Izrael
4 Austrija
5 Moldavija
6 Češka
7 Kipar
8 Jermenija
10 Finska
12 Švedska

Ovo je nešto najgore što se ikada pojavilo na ESC-u. :ROFLMAO: Ribe ne samo da su u falšu celu pesmu, nego su i potpuni antisluhisti. Hororčina level Jemini - Cry baby i Ping Pong (Izrael 2000). :D
Ceo taj period od 2000. do neke 2006-07 je bio manje-vise koma.

Ovo je nešto najgore što se ikada pojavilo na ESC-u. :ROFLMAO: Ribe ne samo da su u falšu celu pesmu, nego su i potpuni antisluhisti. Hororčina level Jemini - Cry baby i Ping Pong (Izrael 2000). :D
Pa cure su ostalne kultne bas iz pogresnih razloga. 🤣🤣🤣

Nekako to sto su sve vreme bile u falsu mi je skroz dalo tu draz u pesmi, da samo tu uzivo verziju zelim da cujem, nikako studijsku. 🤣🤣🤣🤣

Dok Izrael 2000? E ono je vec tragikomedija.

Treci kanal nije hteo da ih prikaze. Procitao sam na starom forumu od jednog starijeg forumasa posto se seca sta je bilo 1993-2003 po pitanju ESCa u Srbiji u tom periodu i rekao je sledece:

1993. nije bilo prenosa, RTS je pre takmicenja pustao spotove ucesnika u emisiji "Muzicka kutija" bez Slovenije, Hrvatske i Bosne, a posle prenosa isao program posvecen ESCu

1994, 1995, 1997, 1998. prenos uredno isao na Trecem kanalu osim 1997. kad je isao na RTS 2

1996. isao snimak takmicenja dan posle zivog takmicenja, RTS nije hteo da prikaze politicare koji su se pojavljivali na kraju razglednice pa ih je isekao

1999. nije bilo prenosa logicno

2000. nije bilo prenosa, ali je Treci kanal tokom nedelje posle ESCa emitovao program posvecen tom ESCu i pustao snimke sa nastupa osim Izraelskog nastupa

2001. ide nelegalni prenos na kablovskom kanalu Yu Info

Nakon toga RTS se vraca u ERU i tu vec moze da se takmici, medjutim:

2002. prenos uredno na RTS 2 uz najavu povratka 2003. do kog na kraju nije doslo, ali i 2003. uredno ide prenos na RTS 2.

Ja gledao ESC 2001 na RTS2, kako nije bilo :unsure: Bila i neka emisija gde je bio sat kao nagrada ako pogodis pobednika.

Treci kanal nije hteo da ih prikaze. Procitao sam na starom forumu od jednog starijeg forumasa posto se seca sta je bilo 1993-2003 po pitanju ESCa u Srbiji u tom periodu i rekao je sledece:

1993. nije bilo prenosa, RTS je pre takmicenja pustao spotove ucesnika u emisiji "Muzicka kutija" bez Slovenije, Hrvatske i Bosne, a posle prenosa isao program posvecen ESCu

1994, 1995, 1997, 1998. prenos uredno isao na Trecem kanalu osim 1997. kad je isao na RTS 2

1996. isao snimak takmicenja dan posle zivog takmicenja, RTS nije hteo da prikaze politicare koji su se pojavljivali na kraju razglednice pa ih je isekao

1999. nije bilo prenosa logicno

2000. nije bilo prenosa, ali je Treci kanal tokom nedelje posle ESCa emitovao program posvecen tom ESCu i pustao snimke sa nastupa osim Izraelskog nastupa

2001. ide nelegalni prenos na kablovskom kanalu Yu Info

Nakon toga RTS se vraca u ERU i tu vec moze da se takmici, medjutim:

2002. prenos uredno na RTS 2 uz najavu povratka 2003. do kog na kraju nije doslo, ali i 2003. uredno ide prenos na RTS 2.
Hvala na informacijama, nego sto im je smetao izraeski nastup?

Zbog čega RTS nije prikazivao neke političare i isekao i koji su to bili političari i zbog čega RTS nije prikazao nastup Izraela ne razumem kakve to veze ima sa Srbijom te zastave ne kontam?
Ovo za ex-yu zemlje mi je jasno da nije hteo da pusta pesme zbog nedavno zavrsenog rata i svog tog naboja...

Ja gledao ESC 2001 na RTS2, kako nije bilo :unsure: Bila i neka emisija gde je bio sat kao nagrada ako pogodis pobednika.
Juuuuu... E ovo vec nisam znao. Procitao sam samo da je YuInfo radio nelegalan prenos i da RTS nije ni bio spomenut vezano za 2001...

Alija, Kucan i Matesa pre svih. Ne treba objasnjavati razloge.
Tu je jos bio i sadasnji gensek UN-a Guteres i gomila nekih anonimusa.
A čekaj zašto su oni bili uopšte na evrovziji prikazani i Gutereš,ne sećam se u skorije vreme da na razglednicama neke zemlje ima političara???

A čekaj zašto su oni bili uopšte na evrovziji prikazani i Gutereš,ne sećam se u skorije vreme da na razglednicama neke zemlje ima političara???
Te godine je svakoj zemlji-ucesnici politicar iz te zemlje zeleo srecu na Evroviziji uoci nastupa.
Tako je Portugalu pozeleo srecu tadasnji premijer Guteres, HR Matesa, BiH Alija, Sloveniji Kucan itd.

Te godine je svakoj zemlji-ucesnici politicar iz te zemlje zeleo srecu na Evroviziji uoci nastupa.
Tako je Portugalu pozeleo srecu tadasnji premijer Guteres, HR Matesa, BiH Alija, Sloveniji Kucan itd.
Ijuuu uhhhh dobroo je sad mi je lakše što mi nismo te godine učestovali..

Kada malo bolje razmislim,da se povučemo mi ipak na vreme sa evrovzije,dosta smo učestovali ipak...odkud znam šta ovima iz EBU-a može pasti na pamet,možda to ubace ako ne za ovu onda već za sledeću godinuu... :oops: :cautious::cautious::sleep::eek:

ESC je ionako previse ispolitizovan da sad samo jos politicari fale da se pojave licno.

Mada nesto nejasno sto smo i te anonimuse sve i Gutereša isekli..

Koliko znam on nije niti bio u NATO niti prvi covek tamo..

Mada dobroo Milošević je tada nažalost još uvek bio vlast i imao RTS u svojim rukama,pa mi je jasnije..

Realno RTS tada bio severno-korejski program..

Sada još i pristojno izgleda u odnosu na "zlatne" devedesete...

ESC je ionako previse ispolitizovan da sad samo jos politicari fale da se pojave licno.
Pojaviće se 100% Zelenski,čim je bio na San remu tj. pusteno njegovo obracanja i izjava,logicno da cemo ga videti moguce i uzivo da odrzi neki govor u Liverpulu propracen gromoglasnim aplauzom,a bice i premijer Britanije,verovatno i cela kraljevska porodica haha..

Etoo steta za Elizaberu,ubedjen sam da je ziva da bi se pojavila,ne postoji nikakva sansa da bi evrovzija prosla bez nje..

• Haha
Reactions: Mrm
Back