ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Scena me malo podseća na binu iz The Greatest Dancer (BBC), uz dodatak piste i manje bine ispred.

Šta znam, stvarno izgleda malo i zbijeno, ali kapiram da će se lepo snimati i da neće biti toliko groznih šiiiirokih kadrova.

Eeeh saad, nemoj mi to raditi evoo neka bude onda 6.mesto Hrvatska, 7.mesto su Slovenci a mi uzimamo korektno 8. mesto, može sada, poslednja ponuda uzmi ili ostavi???

Family Guy No GIF

Stejdz mi bas ima neki 2000’s vajb. Ocekivalo se jer su odabrali najmanju arenu od svih ponudjenih em su stavili green room ispred bine koji dodatno zauzima prostor.
Sto se tice Green Rooma, ne bih da se vracamo u 2013. godinu. Dokloe god je Green Room u areni i ispred bine, podrzavam. Znaci jos jednom, hvala Azerima za ovo.

Zato mi ti kraljevi i ogavni, mi srećom nemamo kralja, ali kao da ga imamo osećam se realno kao u srednjem veku da živimo, heeej kada nas je i Crna Gora prešišala i oni svakog dana menjamo vlast, a mi imamo bukvalno lozu Vučić na vlasti, gospode Bože Isuse Hriste, heej Crna Gora je bliže sto puta normalnosti od nas i oni se opametili, a mii...
Bukvalno više mi vidjamo našeg kralja AV svakog dana na televiziji, nego Englezi svoju kraljesvku porodicu, evo Luka izjavio pre koji dan u nekom intervjuu sam gledao da Englezi nisu toliko naloženi uopšte na kraljicu, kažu primaju se na nju samo kada joj je rodjendan i to je to, tada su svi u euforiji bla bla, ali ovakoo ništa posebno nisu paljevine..

Glasanje Eurojury-ja. Od 2016. su svake godine pogodili bar 3 od top 5 plasmana žirija.

CFA56703-CDB2-4A43-9F49-759A5736ADAF.webp

Meni scena top, ali jeste mala, kapiram da je to do arene. Mogli su neki drugi grad izabrati sa većom arenom, ali ok, verujem da će super izgledati na tv. Englezi u svakom slučaju ne mogu da uprskaju, niti da se porede sa štenarom. Ono što sam prvo primetio jeste lep i čist pod sa kvalitetnim led ekranima, ono što je falilo prošle godine.

Svakako nam se Torino ne može ponoviti to je sigurno, od njih ne može gore, tako da Englezi su ipak to, iako je jako mala arena, to će izgleda i u najgorem slučaju neuporedivo manje amaterski i bez letećih buba u grin rumu kao prošle godine na koje se naša Duška žalila da su je ujedale..

Back