ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Šta se danas dešava, da li će biti rekapitulacija za zemlje koje danas imaju drugu probu, ili se čeka sutra pa onda cela rekapitulacija drugog polufinala?

Mesano meso izgleda... Bolje bi bilo sutra, ujedno i u subotu finalisti imaju drugu probu i to je to.

ana-nikolic.gif
Privatizacija ESCa.

Ali ovde lepo pise, Julia i Hana su na glavnoj sceni i predstavljaju finaliste, a Alisa je u grinrumu i govori sa njima, na kraju ce finalisti izaci na glavnu scenu. IMG_9434.webp

Ali ovde lepo pise, Julia i Hana su na glavnoj sceni i predstavljaju finaliste, a Alisa je u grinrumu i govori sa njima, na kraju ce finalisti izaci na glavnu scenu. View attachment 5971
Mozda i ja nisam razumeo ovaj lineup kako treba, nadam se da nije istina, onda bi samo Luka kao izvodjac izasao na scenu, a u tome nema cari nikakve

Ali ovde lepo pise, Julia i Hana su na glavnoj sceni i predstavljaju finaliste, a Alisa je u grinrumu i govori sa njima, na kraju ce finalisti izaci na glavnu scenu. View attachment 5971
Ovu sliku koriste kao izvor te informacije jer piše "Clear main stage of losing acts".

ovaj ebu malo preteruje vise prvo tik tok sa ovom nek se vrati sve u normalu vise

Milošev pokušaj da oraspoloži Lignjoslava failed miserably
E kad bi znao privatno kroz kakav haos prolazim... Ali to nije tema ovde.

Ja sam inace strasno osetljiv na pse, pogotovo na stenad. Za sve je kriv film Fluke, gledao sam ga 2010. na RTLu i isplakao se strasno. Ali da ne offtopicarimo.

Odgledah i ja klip sa probama. Ne znam da li je zbog onog haosa od juce, ali uopste nisam oduseljven. Utisak je takav da ne znam ko je gore zvucao.

Käärijä bolje da se uozbilji i otpeva konacno pesmu kao sa audio snimka, svaki put zvuci drugacije. Loreen mi je bila ok, moze puno bolje. Srbija pozitivno iznenadjenje, nastup deluje odlicno. Malta je isto prezanimljiva. Izrael imao najbolju probu, ali ne glasa se samo za nastup. Norveska, Moldavija i Portugal me nisu odusevili kao sto sam ocekivao. Hrvatska sa onim pojacanim bek vokalima zvuci katastrofalno. Ceska najveca blamcina polufinala. Ostali potpuno nebitni.

Back