Stefan28
Ekspert
Nadam se da je fejk, ovo je užas.
Nadam se da je fejk, ovo je užas.
nadam se nije tacno jel izgleda kao nesto kretenski poceli su se spradati sa escNadam se da je fejk, ovo je užas.
Mesano meso izgleda... Bolje bi bilo sutra, ujedno i u subotu finalisti imaju drugu probu i to je to.
Bukvalno u glavi slika Popovica kako urla DALJE IDEEEE DALJE IDEEEEZnači užas.
"Dalje ide, dalje ide" vajb.
Sve smo prvi radili.
Mozda i ja nisam razumeo ovaj lineup kako treba, nadam se da nije istina, onda bi samo Luka kao izvodjac izasao na scenu, a u tome nema cari nikakveAli ovde lepo pise, Julia i Hana su na glavnoj sceni i predstavljaju finaliste, a Alisa je u grinrumu i govori sa njima, na kraju ce finalisti izaci na glavnu scenu. View attachment 5971
Ovu sliku koriste kao izvor te informacije jer piše "Clear main stage of losing acts".Ali ovde lepo pise, Julia i Hana su na glavnoj sceni i predstavljaju finaliste, a Alisa je u grinrumu i govori sa njima, na kraju ce finalisti izaci na glavnu scenu. View attachment 5971
Predivan je. Malo me rastuzilo jer sam morao dati svoju kucu maltezera, ali dobro...
E kad bi znao privatno kroz kakav haos prolazim... Ali to nije tema ovde.Milošev pokušaj da oraspoloži Lignjoslava failed miserably