ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Ja cu pogledati samo nas posto necu izdrzati, a za ostale komotno mogu da pricekam sutra da se iznenadim.

Ne bi smeli Španci to da urade, jer je sada striktno definisano da kao emiteri članice EBU-a mogu da emituju ukupno 3 minuta sa cele probe, a od toga najviše 10 sekundi po pesmi. Doduše, iste isečke bi trebalo svuda da stave, a vidim da su na sajt stavili te kratke delove, ali druge u odnosnu na Twitter, pa eto možete pogledati tu rekapitulaciju (nije to zvanična rekapitulacija, nego su Španci izdvojili te delove).
https://www.rtve.es/television/2023...panola-cuando-gran-final-agenda/2444509.shtml

Počela je žiri proba. Podsećam, večeras glasa žiri, ali se njihovi glasovi neće računati, osim ako u nekoj zemlji ne budu priznati glasovi televotinga, a iz nekog razloga ne budu mogli ni da se iskoriste zamenski od predefinisane grupe zemalja.

Norvežanka je bila fina, solidno i dobro otvaranje polufinala.

Juuu? Je l' istina ovo? 😍

Screenshot-20230508-212449-Twitter.jpg

Super je bio Luka, a publika odlično reaguje na više mesta tokom nastupa, posebno kada ustane sa cveta, prilikom čupanja kablova i onog grupnog hoda ka napred!
Ma cao, siguran finalista uprkos rtsovoj sabotazici dijaspore 💅

Super je bio Luka, a publika odlično reaguje na više mesta tokom nastupa, posebno kada ustane sa cveta, prilikom čupanja kablova i onog grupnog hoda ka napred!
Je l' se čulo b*tch posle "Game over"?

Ne znam, nisam zapamtio sad sve detalje, a treba uzeti u obzir da večeras u areni nisu samo vatreni fanovi Evrovizije već šira publika.

Sad sam nasao stream gde se cuje zvuk donekle, publika reaguje na dosta mesta, najezio sam se iskreno, sad krece euforija

Noa je dobra, s tim da je najatraktivniji deo upravo onaj koji je prikazan u rekapitulaciji na eurovision kanalu, tj. to je na samom kraju. Pre toga fino igraju, ali ne baš kao u završnici.

Na Hrvate slabašna reakcija, meni ono baš loše izgleda, skidanje u beli donji veš i skakanje po sceni, ali šta znam, verovatno će proći dalje.

Ovacije za Loreen, veoma dobra:)

Sad ide rekapitulacija. Ponovo je za Srbiju isečak kada koračaju napred, a tad je i bučna publika, efektno je. Tokom rekapitulacije prikazuju i izvođače kako sede i mašu iz green rooma.

Back