ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Nisu li Tamara i John pjevali jedno za drugim u finalu (7 i 8) pa bili top 2 kod žirija? Blanca i Loreen sad?

Što se bodova za Loreen tiče... vidim da je i dalje najslušanija na Spoti i najbolje se kotira po listama, tkd njen jak televoting sigurno dolazi.

Izrael osigurao top 5 kod publike a i ukupno, ali to bi se desilo svakako, mada sad će još više da se izdvoji.

Srbija na 5 je ok, svakako nismo favoriti za vrh pa nam je svejedno, Slovenija ok broj samo da ne prođe kao Nevena između Luke i Mahmuda, a Hrvatska očekivano na kraju kao i Konstra. Mislim da je ukupno top 10 vrlo moguć.

Finac privilegovan na maks, uzima tvt, sad je pitanje samo koja razlika će biti.

Austriju je bolje što otvara nego da pjeva tipa 4. Bolji utisak će ostaviti

Je l ikada pobedio neko ko je nastupao deveti?
Pre 1992. mislim da da. Posle 1992. nije niko.

Inace, redosled je nelogican, staviti Italiju i Estoniju kao dve balade jedna do drugu mi je van svake pameti.

Ajde vise i ja cekam da se Liverpul zavrsi kolko mi je ogavno takmicenje.

Moja teorija je bila ako nas stave u prvih pet da smo lose prosli u pf.

Theory confirmed!
Rusija je 2021. u polufinalu nastupila treca, u finalu peta pa znamo kako je prosle na kraju.

Just saying.

Ko je onaj decko na press konferenciji koji se predstavlja kao novinar iz Srbije?

Ma ne verujem, to je neko ili iz OGAE ili iz nekog drugog slicnog udruzenja.

Jbt Blanca Paloma pa odmah posle nje Lora. Albanija 10 nastupa 😍. Konačno ih "producenti" nisu upropastili. Kaarija dobio najbolju poziciju 😍 obožavam! Idemo u Tampere 2024! Slovenci i Hrvati isto odlično prošli sa žrebom

Jedino o Luki piše normalno hehe

Ima i normalnih, evo Zoka.

Last edited:
Zoka normalna?

8BXQ.gif

Pero Jovović je takvo dno... je l' moguće da mi zaista nemamo nijednog pristojnog novinara da se bavi Evrovizijom?
Pero užas, ko sve ide na ESC a mi sjedimo kući, a prije njega onaj što je Sanju pitao za albanske boje na nastupu a onda kasnije pitao HCN boje li se Marijinih 'scissors' 🤡🤡🤡🤡

A jbm ti

Uzas, ja sinoc gledam sta ovaj benavi, tbezveze nesto pita 🙄
Jbt, pa pripremi par pitanja pre (smisljenih) i pitaj, a ne takve gluposti.

Nekada je Natalija Milosavljević godinama išla na esc i radila super posao novinara, ali sad ne može verovatno jer vodi emisiju na k1

Back