ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Ja volim pjesmu, ali stvarno su vokalno bili jedni od najtanjih i najneubjedljivijih. Ali očekivan top 10 naravno.

Flopovi Srbije i Rumunjske na televotingu su dokaz da se možemo vratiti u televoting only, ili barem smanjiti udio žirija, ako im je dosad opravdanje za žiri bilo kako su neke zemlje povlaštene zbog dijaspore i susjeda.

Ukrajina sa ovako jakom bazom glasaca sta god da posalje nikada nece biti ispod top 10 :oops:
Isto mislim.. kada su sa ovakvom "lošom" i dosadnom pesmom zauzeli 6. mesto, da je bila malčice bolja možda bi se ugurali i u top 3

Flopovi Srbije i Rumunjske na televotingu su dokaz da se možemo vratiti u televoting only, ili barem smanjiti udio žirija, ako im je dosad opravdanje za žiri bilo kako su neke zemlje povlaštene zbog dijaspore i susjeda.
Pritom dijaspora je 2000-ih imala prividnu dominaciju na tvt jer je zemlje u zapadnoj i severnoj Evropi generalno bolela patka za Evroviziju

Inače mislim da bi zaista bilo u redu da se glasanje žirija ograniči samo na države koje nastupaju u finalu, a sve ostalo tvt. Ako ga već neće ukidati.

Postoji jedna jedina lepa stvar u finalu od sinoć, a to je kad se pojavila Mother Monika LIUGEND da pročita glasove Litvanije 😍😍

Back