Pisaću u ovoj temi jer je generalni utisak, a to je da se previše pažnje daje ljudima koji prate probe (ne mislim na naše sa foruma jer su uvijek umjereni i kažu i dobre i vidno loše stvari), ali ovo uzdizanje stranaca koji su ništa drugo nego fanovi kao i svi drugi koji eto vode ili rade za neki portal i onda se ljudi prave kao da imaju treće oko i znaju šta će i kako biti. E, on je rekao, ona je rekla da će biti ovo ili ono... mišljenje kao i svako drugo na ovom forumu, samo bez video reakcije.
Čitam neki dan, jedan piše Norvežanka užasna na probi za žiri (vrisnula), drugi piše najbolji nastup do sada, isto za Loreen, jedan kaže užasno i najlošije do sad, drugi e ovo je top i pobjeda. Gledao sam reakcije jednog španskog portala na probe iz prvog polufinala i lik pun samopouzdanja priča kako je Noa ništa posebno, da nastup nije odrađen dobro, da ona ne zna da komunicira sa kamerom i da im nije uspio taj pokušaj (lol), te kamera je užasno snima, ništa naročito i da ne očekuje dobar plasman.
I onda pogledaš nastup i skapiraš da je djevojka bukvalno zavela i kamermane i sve nas koji smo gledali, da je svaki detalj smišljen, ona se kreće vrhunski, svjetla, koreografija, dance break, pjeva dobro, izgleda kao boginja... nebo i zemlja sa onim što je on pričao.
Isto tako i za mnoge druge zemlje, naravno. Iskreno me ne čudi što su zatvorili press za prve probe, zamišljam Nou koja se satrala na sceni i onda dođe neko ko radi tipa u Burger Kingu inače (bez omalovažavanja, ali hoću da kažem - nije ekspert, kao što nisam ni ja) i napiše 'bezuspješno pokušava, nije ovo dobro, moguće ispadanje' i onda to podijeli na stotine ljudi i dođe do nje taj negativni vajb. Pa de