ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Ma mi nagađamo ko će da vodi Evroviziju! Sva 4 člana grupe ABBA!

Udijelimo sirotinji koju je napustila i dijaspora...
*daju nam 200 poena*
*dijaspora se ujedini*
*250 poena publike*
BEOGRAD 2025.
RTS proglašava bankrot posle ESC, Vučić uskače i izdvaja 40 miliona evra i pravimo najveću Evroviziju ikada na Nacionalnom Stadionu od milijardu evra.

SURČIN 2025.

Realno, da je bila sposobna, od 2012. bi već napravila neku karijeru. Jeste potencijal, ali da ne ume ili ne želi da ga iskoristi, to je već diskutabilno.
Meni je nejasno da smo svi mi znali da ona pobjeđuje još u februaru 2012. i da su oni čekali oktobar da objave njen album, kad je već utihnuo uspjeh Euphorije, koji je stvarno bio ogroman i trajao je mjesecima

Ali da je ostao onaj nastup kao na MF, pa da razumem, stvarno neviđeno nešto. Došla sa dva astala u Liverpul. 😭

Mada, SJB pojela nastupima ove godine, reč lošu da nisam čuo o gospođi.
Ja sam baš malopre gledao taj nastup sa MF, neuporedivo bolji, ova skalamerija ne može da se uporedi sa onim što je imala na MF.

Ujutro posle ESC2024, kancelarije RTS-a.

"Jao meni, kako ćemo sad organizovati Evroviziju, nemamo para ni za redovno funkcionisanje. Gde ćemo naći 20 miliona evra"

ulazi Olivera Kovačević

VRATILA SAM SE MIŠEVI, KO JE BRE SIROTINJA IDEMO BRE 50 MILIONA EVRA IMA BEOGRAD DA GORI VEČERAS WOOOHOOOO

MC Stojan 350 poena publike 12 od zirija ja se bacam sa savskog mosta uzivo prenos na Instagramu i tiktoku
Zamišljam ga sa ovom Lorininom skalamerijom samo sve svetli u 500 boja ko Bejba, leži i diže onaj ekran gore nogama kao leg press u šarenom šorciću dok idu neke romske elektro-zurle :love:

Meni je žao što ne probamo i mi neku Silviju Najt da pošaljemo. Cenim ja kad je neko težak fejl i privlači pažnju iz pogrešnih razloga.

Izgleda da su fanovi Evrovizije svega nekih 10 % glasova publike...! Na osnovu sadašnje pobede Švedske i Ukrajine prošle godine možemo videti da ni jedan sistem glasanja nije baš idealan! Najbolje je da se žiri ne izbaci kako bi se uveo makar "koliko toliko" balans na pristrasnost publike ali da se smanji njihov uticaj.... npr. naveli ste dobre primere da se poeni žirija dodeljuju kao 1,2,3,4,5,6 i 8 a poeni publike standardno 1,2,3,4,5,6,7,8,10 i 12 što je 29:58 odn 1:2 u korist publike ili da se samo zemljama kvalifikantima u finale (finalistima) dozvoli žiri + publika, a one koje su ispale u polufinalu da imaju samo publiku...

Back