Doctor Who
Ekspert
A svet daleko od našeg 

Isto. Vristao sam bukvalno za nju, da je majka morala da me smiruje.Tuđi prolazak kom sam se obradovao ka' da mi prošao neko iz kuće
Ko zna, možda ga gledamo za Lux dogodine..Je l' živ Zigel?
Joj isto, taman poceo da vristim "leleeeee..." i majka mi se ubacuje "ne deri se konju!"Najdraži prolaza, naravno:
Nije etno sabor, ali je nacionalno takmicenje sa drzavama, i time svaka zemlja treba da posalje nesto svoje, a ne jedna na drugu da lice. Kada slusam Estoniju na primer poslendjih godina, kao da SAD ucestvuju na ESCPa nije ovo etno sabor. Evrovizija nikad zanrovski nije bila raznovrsnija. A da li se pesme poput Wild Dances, My Number One i Secret Combination mogu nazvati tradicionalnima?
Slažem sa sa ovim primerom, ali ne mora baš etno. Estoniju 2009, 2012, 2013, 2015, 2018 obožavam, ali nije mi to nešto etno, ne mora ni na estonskom da bude (iako je veliki plus ako bude) samo malo više originalnosti.Nije etno sabor, ali je nacionalno takmicenje sa drzavama, i time svaka zemlja treba da posalje nesto svoje, a ne jedna na drugu da lice. Kada slusam Estoniju na primer poslendjih godina, kao da SAD ucestvuju na ESC
Ajde sva sreća pa nećemo imati San Marino 2Applicants must also hold Luxembourgish nationality or have resided in Luxembourg for at least three consecutive years or exhibit a strong cultural involvement and proven connection with the Luxembourgish music scene. In the latter case, several criteria must be fulfilled, including active national engagement in musical practice, regular collaboration with recognized cultural institutions and actors within the Luxembourgish scene.