ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Pa nema to neke veze, organizacija može da bude i dobra i loša bez obzira na grad, a ne verujem da će biti loša bilo gde da se održava. Samo neka ne eksperimentišu sa scenama više. Scena iz 2016. je po meni najbolja ESC scena do sad, što se mene tiče mogu i da naprave 2.0 verziju iste.
Bina je bila doktorski odragena da nam pruze 2016 pola dajem odmah ruku

I to Zorane svakako, a onda gde se smestiti??
Kako doći, sa pet vidova prevoza jedno 2 dana jahanja? I platiti prevoz papreno za doslovno nigde.. 😬
I šta tamo ima? Apsolutno ništa.
Lokali za esc žurke gde su?

I to Zorane svakako, a onda gde se smestiti??
Kako doći, sa pet vidova prevoza jedno 2 dana jahanja? I platiti prevoz papreno za doslovno nigde.. 😬
I šta tamo ima? Apsolutno ništa.
Lokali za esc žurke gde su?
Ne bi ja voleo da bude na sever Svedske nego neka ova tri grada ostala ja sam za Stokholm zbog toga sto ce doci vise tirista bice dobro ako budu Malme ili Gotheborg

• Like
Reactions: Mrm
Malme je bio bzv ali ponajmanje jer su exyu zemlje ispale
E bas zato necu vise Malme nikad. I dan danas imam kosmare od tog Malmea zbog ispadanja svih iz bivse Juge. Plus ona bezvezna scena, precenjena Petra, rezija, sve je bilo bljuc bljuc. Osim leptirica.

Ako bude Malmo vraćamo se u mračnu eru xD
ne mora da znaci ogromna je razlika 11 godina tako ne treba crnit unapred ako odrade ko esc 2016 nema im ravnim sto se ti ce organizacije i produkcije

ne mora da znaci ogromna je razlika 11 godina tako ne treba crnit unapred ako odrade ko esc 2016 nema im ravnim sto se ti ce organizacije i produkcije
Ma ništa se ti ne brini, šala je bila u pitanju, gdje god da bude očekujem top organizaciju 🙌

Neka bude Stokholm i neka kažu datume održavanja odmah da ganjam Rajaner za 20e povratnu

Ryan Reynolds Smile GIF

Saopćeno je da je Örnsköldsvik također ispao iz utrke.2024 #Evrovizija će se održati u Stokholmu ili Malmeu.

Navodno u 14 časova će objaviti ko je domaćin. :)

Zanimljivo

2013. nijedna ex yu zemlja u finalu
2023. sve ex yu zemlje (koje su učestvovale u finalu) u finalu

Back