ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Ma samo da je novo lice. Dosta mi je vise povratnika. Muka mi je postalo. Jos od Sergeja. Ako bi Sunstroke Project bili stvarno izabrani, to bi bila samo kap koja je prelila casu.

Kugla se trudi da opere ljagu sa kristala koju je je dobila zbog Srbije 😂

Da, nije dobra kao prethodne dve.
Kugla sad izbacila i listu, iako mislim da je fejk. Ne verujem da su baš toliko blesavi da su pustili onog Bognibova.:D Mada 31 pesma je na spisku, pretpostavljam da će biti onih audicija opet. I lista povratnika se ne završava sa Sunstroke Projectom, na spisku su i Aliona Moon i Pasha Parfeny. Ostaje da vidimo da li je išta pogodila sad.

U četvrtak prezentacija portugalijskih pesama.
Iznenađujuće mi je da je na konkurs stiglo preko 600, skoro 700 i da je odabrano samo 5.
S obzirom na njihove rezultate baš mi je interesantno da dobijaju toliki broj prijava.
Evo pogledah na wikipediji, zadnjih par godina isto toliko prijava.

U četvrtak prezentacija portugalijskih pesama.
Iznenađujuće mi je da je na konkurs stiglo preko 600, skoro 700 i da je odabrano samo 5.
S obzirom na njihove rezultate baš mi je interesantno da dobijaju toliki broj prijava.
Evo pogledah na wikipediji, zadnjih par godina isto toliko prijava.
Pa realno od svih preko potrebnih prizivanja pameti na Esk, njima je trebalo vise od po' veka.

Jel slusao neko moldavske pesme? Kakve su? Cuo sam da su izasle i da je konkurencija dosta jaka, dosta poznatih imena se prijavilo.

Poslušao sam za sad samo povratnike, Sunstroke Project užas živi, ali Pasha i Aliona Moon su ooodlični! Obje su mi bolje i od Lautar i od O mie, a Pashina pjesma mi na momente čak vuče na Fulenn. 😳

Pa to je Moldavija, ovisi ko je platio više, kao da je bitna pjesma

Joj Pasha odlican, ali i Aliona je super. Refren Pashine pesme bas vozi.

Back