ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

A ja imam ispit na fakultetu,čuo samo nekoliko,među kojima Claudia Pascoal-Nasci Maria,kao i Barbara Tinoco-Goodnight.
Nama je zabranjen/onemogućen youtube, facebook, instagram na kompjuteru.. 😠🥺 A nisam u svojoj kancelariji gde sam sam pa ne mogu ni preko telefona.. Evo sad kad stignem kući.. 💥

Užas 😭 ko da radiš u Sjevernoj Koreji. Ili Turkmenistanu😂
А шта би требало, да игра игрице и слуша музику у току радног времена? Обични људи плаћају гомилу пореза од којих се пуни државни буџет и одакле се исплаћују плате буџетских корисника

Kakvi obični i neobični ljudi? 😂
O čemu se radi??
-----------------------------
Auuuuu mislim da sam 11 pesama u Festival de Cancao 2023 dao 10/10.. 😱
Užasno teško da rangiram, kad izađe tema napisaću, ali ću se namučiti.. A top 6 isto ne mogu da rangiram skroz sa sigurnošću još na bazi studijskih verzija, evo na prvu ovako:

1. Lara Li - "Funambula" 10+++/10 😍🤩😪 Auuu ovo razara, na komade, na sitne komade...
2. Esse Povo - "Sapatos de Cimento" 10++/10 👌🥰
3. Ivandro - "Povo" 10+/10 💝
4. Bandua - "Bandeiras" 10+/10 💞
5. You can't win, Charlie Brown - "Contraate mudo" 10+/10 😱 ovo ako je uživo dobro, samo je nebo granica, ide na broj 1
6. Voodoo Marmelade - "Tormento" 10/10

Evo ga moj top 12, sastavljen od pesama kojima sam desetke dao. Načelno je zasad

Harmonija DisonanceNevera (Lei, lei)
Barbara TinocoGoodnight
UlrikkeHonestly
Alessandra MeleQueen of Kings
The StarlingsOceanside
OllieVenom
Elsie BayLove You In A Dream
The StarlingsRollercoster
Anett x FrediYou Need To Move On
m elsSoo Good (At What You Do)
Tember BlancheYa Vdoma
Gala DragotT Inquiete

Ja bas mislim da ce Velika Britanija ove godine bas dobro organizovati ESC....a sledece godine zelim povratak neke arapske zemlje na ESC. 1980. godine to je bio Maroko, a sledece godine bih voleo da to bude veliki Alzir.

Iako je prošlogodišnja organizacija domaćina bila veliki ''mess'' po pitanju svega u areni i van nje, voditelji neiskusni i nedovoljno obučeni za posao koji obavljaju, meni je nekako ostala u lijepom sjećanju, možda i ne bi da mi nismo bili visoko pozicionirani, ne znam...
Mentalitet Italijana se ne razlikuje puno od našeg, pa mi je to njihovo zabušavanje blisko našem i ne zamjeram im puno na gafovima i propustima.
U svakom slučaju, harizmatičnija mi je pijana Laura koja zapliće jezikom i simpatičniji Mika koji ne zna razliku između Poljske i Holandije nego uštogljeni Jan i Šantal, ovo prvo dvoje bih uvijek prije izabrao opet da gledam. :D

Ja bas mislim da ce Velika Britanija ove godine bas dobro organizovati ESC....a sledece godine zelim povratak neke arapske zemlje na ESC. 1980. godine to je bio Maroko, a sledece godine bih voleo da to bude veliki Alzir.
Ne nadaj se, dokle god je Izrael tu, to neces videti nikad.

Iako je prošlogodišnja organizacija domaćina bila veliki ''mess'' po pitanju svega u areni i van nje, voditelji neiskusni i nedovoljno obučeni za posao koji obavljaju, meni je nekako ostala u lijepom sjećanju, možda i ne bi da mi nismo bili visoko pozicionirani, ne znam...
Mentalitet Italijana se ne razlikuje puno od našeg, pa mi je to njihovo zabušavanje blisko našem i ne zamjeram im puno na gafovima i propustima.
U svakom slučaju, harizmatičnija mi je pijana Laura koja zapliće jezikom i simpatičniji Mika koji ne zna razliku između Poljske i Holandije nego uštogljeni Jan i Šantal, ovo prvo dvoje bih uvijek prije izabrao opet da gledam. :D
Ajde jos neko da kaze da mu je 2022. draza od 2021. bez obzira na pobednika.

Zato što su oni bili spontani i sve je delovalo simpatično gledaocima, a ovi Nizozemljani su bili suviše sterilni NEDAJBOŽE da preskoče neki zarez u scenariju.

Zato što su oni bili spontani i sve je delovalo simpatično gledaocima, a ovi Nizozemljani su bili suviše sterilni NEDAJBOŽE da preskoče neki zarez u scenariju.
Da ne pominjem krindz intervjui u Grinrumu... 2019. je po tom pitanju nenadmasiva u krindzu.

Mozda ce Britanci biti maheri u organizaciji, ali ovo ce biti 90% "solidarity show za Ukrajinu". Samo cekam kakvo ce kukumavcenje od strane njih biti ovaj put.

Da ne pominjem krindz intervjui u Grinrumu... 2019. je po tom pitanju nenadmasiva u krindzu.

Mozda ce Britanci biti maheri u organizaciji, ali ovo ce biti 90% "solidarity show za Ukrajinu". Samo cekam kakvo ce kukumavcenje od strane njih biti ovaj put.

Bar niko nije uletao voditeljima u kadar.

Jedno pitanjce

Jel se razmišljalo možda da se napravi turnir predviđanja nacionalnih izbora, pa da pravimo neke rang liste i na kraju sezone da podvučemo crtu i vidimo ko je kako prošao?

Što bi se to pravilo kad postoji ceo sajt namenjen samo tome?

Ima i onih koji ne prate uopste nacionalne izbore drugih zemalja samo da se zna.

Ironicno, doduse. Kao sto sam rekao, pokusao sam 2012. da pratim svaki izbor, prosto nemam snage. Svaka cast svima vama koji uspevate da sve to ispratite do detalja.

Što bi se to pravilo kad postoji ceo sajt namenjen samo tome?
koji? nisam upućen

Ima i onih koji ne prate uopste nacionalne izbore drugih zemalja samo da se zna.

Ironicno, doduse. Kao sto sam rekao, pokusao sam 2012. da pratim svaki izbor, prosto nemam snage. Svaka cast svima vama koji uspevate da sve to ispratite do detalja.
za jednu sezonu nabiješ dovoljno pesama da slušaš do kraja godine

Hvala. Trudim se. 👍

Za sada moj rang NF do sada:
1. Albanija
2. Norveska
3. Ukrajina

4. Malta
5. Portugal
6. Belgija
7. Estonija
8. Hrvatska

9. Moldavija
10. Danska
11. Finska
12. Rumunija

13. Letonija
14. Spanija
15. Irska

1-3. Odlicna
4-8. Veoma dobra (Estonija mi se malo popravila)
9-12. Prosecno
13.-15. Slabasno

Back