Nama je zabranjen/onemogućen youtube, facebook, instagram na kompjuteru..A ja imam ispit na fakultetu,čuo samo nekoliko,među kojima Claudia Pascoal-Nasci Maria,kao i Barbara Tinoco-Goodnight.

Nama je zabranjen/onemogućen youtube, facebook, instagram na kompjuteru..A ja imam ispit na fakultetu,čuo samo nekoliko,među kojima Claudia Pascoal-Nasci Maria,kao i Barbara Tinoco-Goodnight.
Nama je zabranjen/onemogućen youtube, facebook, instagram na kompjuteru..![]()
А шта би требало, да игра игрице и слуша музику у току радног времена? Обични људи плаћају гомилу пореза од којих се пуни државни буџет и одакле се исплаћују плате буџетских корисникаUžasko da radiš u Sjevernoj Koreji. Ili Turkmenistanu
![]()
Harmonija Disonance | Nevera (Lei, lei) |
Barbara Tinoco | Goodnight |
Ulrikke | Honestly |
Alessandra Mele | Queen of Kings |
The Starlings | Oceanside |
Ollie | Venom |
Elsie Bay | Love You In A Dream |
The Starlings | Rollercoster |
Anett x Fredi | You Need To Move On |
m els | Soo Good (At What You Do) |
Tember Blanche | Ya Vdoma |
Gala Dragot | T Inquiete |
Ne nadaj se, dokle god je Izrael tu, to neces videti nikad.Ja bas mislim da ce Velika Britanija ove godine bas dobro organizovati ESC....a sledece godine zelim povratak neke arapske zemlje na ESC. 1980. godine to je bio Maroko, a sledece godine bih voleo da to bude veliki Alzir.
Ajde jos neko da kaze da mu je 2022. draza od 2021. bez obzira na pobednika.Iako je prošlogodišnja organizacija domaćina bila veliki ''mess'' po pitanju svega u areni i van nje, voditelji neiskusni i nedovoljno obučeni za posao koji obavljaju, meni je nekako ostala u lijepom sjećanju, možda i ne bi da mi nismo bili visoko pozicionirani, ne znam...
Mentalitet Italijana se ne razlikuje puno od našeg, pa mi je to njihovo zabušavanje blisko našem i ne zamjeram im puno na gafovima i propustima.
U svakom slučaju, harizmatičnija mi je pijana Laura koja zapliće jezikom i simpatičniji Mika koji ne zna razliku između Poljske i Holandije nego uštogljeni Jan i Šantal, ovo prvo dvoje bih uvijek prije izabrao opet da gledam.![]()
Iako je prošlogodišnja organizacija domaćina bila veliki ''mess'' po pitanju svega u areni i van nje, voditelji neiskusni i nedovoljno obučeni za posao koji obavljaju, meni je nekako ostala u lijepom sjećanju, možda i ne bi da mi nismo bili visoko pozicionirani, ne znam...
Mentalitet Italijana se ne razlikuje puno od našeg, pa mi je to njihovo zabušavanje blisko našem i ne zamjeram im puno na gafovima i propustima.
U svakom slučaju, harizmatičnija mi je pijana Laura koja zapliće jezikom i simpatičniji Mika koji ne zna razliku između Poljske i Holandije nego uštogljeni Jan i Šantal, ovo prvo dvoje bih uvijek prije izabrao opet da gledam.![]()
Da ne pominjem krindz intervjui u Grinrumu... 2019. je po tom pitanju nenadmasiva u krindzu.Zato što su oni bili spontani i sve je delovalo simpatično gledaocima, a ovi Nizozemljani su bili suviše sterilni NEDAJBOŽE da preskoče neki zarez u scenariju.
Da ne pominjem krindz intervjui u Grinrumu... 2019. je po tom pitanju nenadmasiva u krindzu.
Mozda ce Britanci biti maheri u organizaciji, ali ovo ce biti 90% "solidarity show za Ukrajinu". Samo cekam kakvo ce kukumavcenje od strane njih biti ovaj put.
koji? nisam upućenŠto bi se to pravilo kad postoji ceo sajt namenjen samo tome?
za jednu sezonu nabiješ dovoljno pesama da slušaš do kraja godine
Ne bih da reklamiram, samo guglaj esc predictions.koji? nisam upućen
Crveni Miloš ne da. To je spamovanje.Jedno pitanjce
Jel se razmišljalo možda da se napravi turnir predviđanja nacionalnih izbora, pa da pravimo neke rang liste i na kraju sezone da podvučemo crtu i vidimo ko je kako prošao?
Elite Eletra![]()
Hvala. Trudim se.Ironicno, doduse. Kao sto sam rekao, pokusao sam 2012. da pratim svaki izbor, prosto nemam snage. Svaka cast svima vama koji uspevate da sve to ispratite do detalja.