Pa kao srpdnja, SM nedelja.Ali nf sezone.Po čemu? Da nije možda po vokalnim veličinama?
Pa možda zato što je otpevao Puca od Lune Đo.Uoravo sam pročitao jedan komentar za Una Voce par San Marino 2023
"By the way, did you know Mirudtried and was eliminated?
"
![]()
Familja Kuljić...Ja mislim da bi oni i Miljanu Kulić pustili da se takmiči.
Ja mislim da bi oni i Miljanu Kulić pustili da se takmiči.
Hvala, hajde sada vi meni objasnite pošto mi je uključeno ono automatsko kucanje, zašto mi on tako neispravno kreira reči na srpskom...Stalno moram da se vraćam, prolazim kroz ceo post i popravljam...sigurno nije u pitanju da ne znam ispravno da koristim reč "predsednik" pisanim putem..
Geeeez, da li ćeš mi ikad oprostiti za to?Ju toliko me cesto citas na forumu da si postao nepismen kao ja
Gde si to gledao? Njegova majka je iz Siera Leone, dakle govori francuski a otac Italijan. Govori tecno i rapuje na francuskom, italijanskom i engleskom.@Pipi
Upravo je bila audicija Laioung... Ovo je zapravo ok, ali potrebna im je normalna scena.. Nadam se da će se kvalifikovati..
A obratio se inače na francuskom.. Hmm..
Pred kraj je bilo par pristojnih audicija..
Ali nisam siguran da ću sutra ipak gledati..
Još 2 i po pesme, juuuupi..![]()
Pa vidiš da gledam uživo iz Teatro Dogana..Gde si to gledao? Njegova majka je iz Siera Leone, dakle govori francuski a otac Italijan. Govori tecno i rapuje na francuskom, italijanskom i engleskom.
Nikad Niko je najveće zlopamtilo foruma.Geeeez, da li ćeš mi ikad oprostiti za to?![]()