ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Dobro bre, kao da su ti topovi sa YT istraživanja NSPM-a pa se potresate jesmo li mi ispred ili iza xy zemlje.

Malo se opustite zaboga, lagano. Nije ni Konstrakta miljenik topova bila u prvim topovima nakon PZE22, valjda smo naučili da ovo nisu pesme koje plene na prvo slušanje😉

Cini mi se da smo voljeniji kod fanova nego prosle godine, jer je vecina stranaca htela Luku, a pritom smo jedan od retkih NF gde je fan favorit pobedio 🤣

Prosle godine smo za Konstraktu imali putanju sok i neverica - love/hate - i na kraju konacno odusevljenje.

Ja sam već onda trebao završiti u ludari od tolike količine zadnjih mjesta Leta 3 na topovima lol, al’ me boli patka kad prolaze 🤓

Meni bi taj ispadak Slovačke bio šok da je nastup izgledao, a pesma zvučala kako treba. Jedan od reprezentativnih primera kako je dobra pesma unazađena nenastupom, tremom i lošim vokalnim izvođenjem.

Meni je nejasno da neko to misli sa 28, ali čovek uči dok je živ.
Ma ne kazem ni ja da su ti topovi jedino merilo, ali sa druge ako te svuda stavljaju na 10 mesto i nize ipak to u sustini ima poruku da se Lukina originalnost nije bas svidela i nece im se svideti. Dacu primer koliko su ti topovi relevantni ili nisu- Poljska je manje vise svuda pri dnu tih top lista, plus hejt sto Jann nije pobedio, da li iko ocekuje Poljsku u finalu u maju? Ja mislim ne. Sta hocu da kazem. Vecina fanova ima slican utisak i to je ono sto je bitno u celoj prici, a ne da li topovi na yt predstavljaju 0,01% tvt ili 99%

Ne mogu da se vraćam na fanove, to je gradivo iz 2013. godine.

Ma ne kazem ni ja da su ti topovi jedino merilo, ali sa druge ako te svuda stavljaju na 10 mesto i nize ipak to u sustini ima poruku da se Lukina originalnost nije bas svidela i nece im se svideti. Dacu primer koliko su ti topovi relevantni ili nisu- Poljska je manje vise svuda pri dnu tih top lista, plus hejt sto Jann nije pobedio, da li iko ocekuje Poljsku u finalu u maju? Ja mislim ne. Sta hocu da kazem. Vecina fanova ima slican utisak i to je ono sto je bitno u celoj prici, a ne da li topovi na yt predstavljaju 0,01% tvt ili 99%

Zanimljivo, pogledah od sinoc jedno 7-8 topova, i u vecini smo tako oko nekog sedmog mesta, u jednom smo bili i #1

CB3CBB22-B916-45F5-8172-CAC683BC03E6.webp

Zanimljivo, pogledah od sinoc jedno 7-8 topova, i u vecini smo tako oko nekog sedmog mesta, u jednom smo bili i #1
Isto, ne znam o kojim topovima ovi pričaju, većina nas dobro ocenila. Čak smo u komentarima većinski u top 10, pa i u top 5 ili top 3, ako je to nekome važno za statistiku.

Back