Koji je meni sok bio kada je Slovacka ispala 2010. kad sam imao 11 godina, a bili prvi u polovini tih topovaMeni je nejasno da neko to misli sa 28, ali čovek uči dok je živ.
Isto.Koji je meni sok bio kada je Slovacka ispala 2010. kad sam imao 11 godina, a bili prvi u polovini tih topova![]()
Let 3 mi ima TrenuLETul vibe ovih danaJa sam već onda trebao završiti u ludari od tolike količine zadnjih mjesta Leta 3 na topovima lol, al’ me boli patka kad prolaze![]()
Ma ne kazem ni ja da su ti topovi jedino merilo, ali sa druge ako te svuda stavljaju na 10 mesto i nize ipak to u sustini ima poruku da se Lukina originalnost nije bas svidela i nece im se svideti. Dacu primer koliko su ti topovi relevantni ili nisu- Poljska je manje vise svuda pri dnu tih top lista, plus hejt sto Jann nije pobedio, da li iko ocekuje Poljsku u finalu u maju? Ja mislim ne. Sta hocu da kazem. Vecina fanova ima slican utisak i to je ono sto je bitno u celoj prici, a ne da li topovi na yt predstavljaju 0,01% tvt ili 99%Meni je nejasno da neko to misli sa 28, ali čovek uči dok je živ.
Pa reci tiKo će mu reći?
Ma ne kazem ni ja da su ti topovi jedino merilo, ali sa druge ako te svuda stavljaju na 10 mesto i nize ipak to u sustini ima poruku da se Lukina originalnost nije bas svidela i nece im se svideti. Dacu primer koliko su ti topovi relevantni ili nisu- Poljska je manje vise svuda pri dnu tih top lista, plus hejt sto Jann nije pobedio, da li iko ocekuje Poljsku u finalu u maju? Ja mislim ne. Sta hocu da kazem. Vecina fanova ima slican utisak i to je ono sto je bitno u celoj prici, a ne da li topovi na yt predstavljaju 0,01% tvt ili 99%
Ma ne kazem ni ja da su ti topovi jedino merilo, ali sa druge ako te svuda stavljaju na 10 mesto i nize ipak to u sustini ima poruku da se Lukina originalnost nije bas svidela i nece im se svideti. Dacu primer koliko su ti topovi relevantni ili nisu- Poljska je manje vise svuda pri dnu tih top lista, plus hejt sto Jann nije pobedio, da li iko ocekuje Poljsku u finalu u maju? Ja mislim ne. Sta hocu da kazem. Vecina fanova ima slican utisak i to je ono sto je bitno u celoj prici, a ne da li topovi na yt predstavljaju 0,01% tvt ili 99%
Isto, ne znam o kojim topovima ovi pričaju, većina nas dobro ocenila. Čak smo u komentarima većinski u top 10, pa i u top 5 ili top 3, ako je to nekome važno za statistiku.Zanimljivo, pogledah od sinoc jedno 7-8 topova, i u vecini smo tako oko nekog sedmog mesta, u jednom smo bili i #1