ESC 2024 – Malme, Švedska: opšte, arena, grafika, scena

Ah pa tako je ovde, spisak učesnika se komentariše na 500 strana, pa koju ćemo pesmu prvu da pustimo, pa kakvi će biti nastupi, pa žreb, pa kako su reagovali ljudi oko nas kojima smo puštali pesme. Hvala ti Bože što postoji Evrovizija. 🙏🙏🙏

Ali ludim što krature poput ove dođu na forum i šire homofobiju a ono 90% foruma je LGBT orijentisano. To ti je kao da kreneš biciklom na Rusiju. Svaki do sada je bio banovan (primer forumaš Gotivan) Ne znam šta zamišljaju.

maja-nikolic.gif

Al zato imamo crnu Ukrajinu koja nas uvek stavlja na zadnje mesto, zbog pisljive politike. Onda Poljska i Litvanija takodje. UK, Azerbejdzan, pa i Irska, nisu nesto okrenute nama. Al ocekujem na primer od Azerbejdzana iznenadjenje, ili Moldavije (10 poena Balkanici kad su dali ) da dobijemo neki bod.
'Ajde za Litvaniju i Ukrajinu se slažem da nam je od njih slaba vajda taman da im serviramo muzičko remek djelo (Litvanci iz razloga što su kao i ostali Baltičari totalno neki drugi svijet u odnosu na naš mentalitet i muzički senzibilitet a Ukrajinci nas namjerno ignorišu jer nas vide kao ruske saveznike u Evropi), ali đe uplete i Poljsku u to društvo?! :LOL:

Konstrakta je i u polufinalu i u finalu od poljskog televotinga dobila silne poene (mrzi me da provjeravam koliko ali minimum po 6-7 je bilo ako ne i više), Nevena Božović od poljskog žirija u finalu 7, Nina sa ''Čaroban'' je otprilike isto toliko imala od Poljaka tako da ne bih rekao da nas oni ciljano sabotiraju...

S druge strane, Srbija je jedna od rijetkih zemalja koja Poljskoj u finalu nikad nije dala ni bod (ako se ne varam).

Ista persona, Gotivan, Dule, sad Zeka... :sneaky: možda je bio još neki nick, toliko je reinkarnacija da čovek ne može da ih pohvata.

Šteta što FR ne glasa u našem pf, onda bih mogao reći da je skoro pa idealno.

Ček, ljudi, da li sam ja upravo pročitao na Tviteru da su Izrael pustili da bira u koje će polufinale i u koji deo 😱😱😱😱

Ne u koji deo, samo su izabrali pf. Nije prvi put, i ranije je bilo tog izuzetka, jer valjda prvo pf pada na neki njihov nacionalni praznik.

ESC 2024 – Malme, Švedska: opšte, arena, grafika, scena
Back