ESC 2024 – Malme, Švedska: opšte, arena, grafika, scena

Са каквим се предзнањем долази на форум...

Само ово за Шпанију, зар није код публике Бланка 5 с Блас 0?
Jao, da, bravo. Zamijenio sam, imao je 6 poena, ali od žirija. Blam 😂

Najverovatnije se povlači 🇳🇱 , možda se povuku i 🇮🇪 i 🇮🇸 (ranijih godina su odmah potvrđivali učešće na sledećem izdanju + ranije izjave njihovih emitera oko 🇮🇱 gde je sad kap prelila čašu).

Povećava se cena kotizacije zbog datih povlačenja i zbog organizacije u najskupljoj državi Evrope.

Šta će uopšte biti od takmičenja?

Najverovatnije se povlači 🇳🇱 , možda se povuku i 🇮🇪 i 🇮🇸 (ranijih godina su odmah potvrđivali učešće na sledećem izdanju + ranije izjave njihovih emitera oko 🇮🇱 gde je sad kap prelila čašu).

Povećava se cena kotizacije zbog datih povlačenja i zbog organizacije u najskupljoj državi Evrope.

Šta će uopšte biti od takmičenja?
Radujemo se propasti! 🥰🥰🥰🥰

Ne bi me čudilo i da se 🇵🇱 i 🇨🇿 povuku s obzirom na loš rezultat, a i javno mnjenje koje je izgubilo interesovanje za takmičenje.

TVP nakon Blanke i smene vlasti obećavao avione kamione, a poslali Lunu i ispadak u pf. Nisam siguran da li uopšte smatraju da im se isplati da se cimaju oko ESC.

Povratak Crne Gore i Makedonije sledece godine na nivou naucne fantastike.

RTS se nece povuci jer imaju trauma od bana od 12 godina ali mislim da idemo na nivo sirotinjskog nastupa koji nismo mogli ni da sanjamo.

Povratak Crne Gore i Makedonije sledece godine na nivou naucne fantastike.

RTS se nece povuci jer imaju trauma od bana od 12 godina ali mislim da idemo na nivo sirotinjskog nastupa koji nismo mogli ni da sanjamo.
Gde ces vecu sirotinju od ovih prethodnih nastupa?

Koliko je ironično što je sad "United by Music" postao stalni slogan xD

🇸🇪 umislili da smo zaboravili na njihove mahinacije što je sekundarni faktor u razaranju takmičenja kakvog smo poznavali nakon politike

Da stavimo kutiju za novce pored bine, pa da tu prolaze i udele nam koji dinar.

Što je najgore tako će biti za sve države "istočno od Berlinskog zida" osim Ukrajine.

Back