ESC 2024 – Malme, Švedska: opšte, arena, grafika, scena

Status
Not open for further replies.
Mislim da je 22h za obe večeri.
Hoće li biti prenosa na YT. Ah ova situacija sad... ali Israel Calling je bio najbolji preparty, čak su i razglednice pravili i projekcije zastava na nekoj zgradi pored bine, pa snimanje sa kranovima. :( Kako je Konstraktica 2022. pokidala sa peškirima.
 
Hoće li biti prenosa na YT. Ah ova situacija sad... ali Israel Calling je bio najbolji preparty, čak su i razglednice pravili i projekcije zastava na nekoj zgradi pored bine, pa snimanje sa kranovima. :( Kako je Konstraktica 2022. pokidala sa peškirima.
Bilo bi kontradiktorno učestvovanje tamo...
 
Da, mislim da se ni ne održava ove godine, nisam u toku, ali baš su se trudili da to dobro organizuju.
 
Mislim da se samo Madrid i Amsterdam prenose. U Izraelu nema koncerta, to je vec odavno receno, koncert iz Londona nece biti prenosen.
U Amsterdamu ce biti najvise ucesnika, dok najmanje u Londonu.
 
Estonci su potvrđeni za party u Barseloni, što je njihova prva promotivna destinacija. Ažurirana je tabela u zasebnoj temi. Trenutno, samo predstavnici 5 zemalja ne idu ni na jedan predevrovizijski koncert: Australija, Azerbejdžan, Grčka, Izrael i Kipar.​

Trenutno stanje po broju učesnika:
  • Madrid, 30. mart - 28
  • Barselona, 6. april - 15
  • London, 7. april - 24
  • Amsterdam, 13. april - 29
  • Stokholm, 14. april - 14
  • Oslo, 20. april - 5
  • Kopenhagen, 4. maj - 6
 
Daj bože da izbegne bottom 5 kod žirija 💀 Mislim da je maksimalni domet 🇳🇱 kod žirija neko 17-19. mesto ukoliko nastup bude baš skockan i profesionalan, a kod publike je maksimalni domet 4-5. mesto. Hrvatska i Ukrajina će sigurno imati više, možda Italija/ Izrael, možda jedna od Finske ili Estonije i eventualno neko još iznenađenje ako bude. Holandija generalno nema neku veliku podršku od publike nijedne godine, tako da bih bio više nego zadovoljan da završi u top 10. Bio bi i red jer su 3 ili 4 puta bili 11. i nekako im baš često izmakne taj top 10.

Raduje me što se zeleni na kladionicama doduše i što je sad 4. država sa 10% ili više.
IMG_6563.jpeg
 
Početak partya će mijenjati stanje na kladionicama a vrhunac na probama. Televoting imajmo na umu da većina zemalja glasa "tradicionalno " komšijski, politički, dijasporski itd. Ona pjesma koja baš iskoči ,ima šanse za poene kod većine zemalja. Realno nekih 5 zemalja podijeli većinu poena a ukupno max.10 u finalu prikupi trocifren broj.
 
Sada sam tek nasao informaciju da u NL nije moguce kladjenje na kladionicama za: predsednicke izbore, TV programe, sto ukljucuje i Evroviziju. 🙄
Veoma cudno, za zemlju koja je prepuna casina.
 
Ја не очекујем Холандију у врху код жирија али свакако ни на дну. Јак топ 3 код публике (можда и побједа, не искључујем уопште) а код жирија негдје око 10. мјеста
 
Ne mogu da zamislim ovo u kontekstu pobednika, ni u jednom mogućem scenariju. Svakako da će kod publike biti visoko, ali žiri fazon 23. mesto.
 
Meni je Italija fantasticna. I bas bi mi je drago sto je medju favoritima.
 
Наступ ће одлучити, ако баш покида не би ме чудило и код жирија топ 10 комотан да узме (Холандија). Италија врло могуће топ пет на оба фронта
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top