ESC 2024 – Malme, Švedska: opšte, arena, grafika, scena

Krećemo sa smaranjem MP da se prijavi na PZE...!
Isto cemo da prodjemo i sa njom, kod nas su potrebne ozbiljne promene. Vidis da se Duska iz godine u godinu cude rezultatima, a nista ne preduzimaju povodom toga. Jednostavno oni su ovim zadovoljni i to je to.

Krećemo sa smaranjem MP da se prijavi na PZE...!
Bogami mislim da će ovaj fijasko od takmičenja i beda od "radiodifuzne unije" imati uticaja i na entuzijazam takmičara da se prijave na PzE.

Da ne zalazim u ono što se prethodne dve nedelje nazivalo "delegacijom JMU RTS"

Ma da bre samo ako vam ne poverujem, kao sto ste tvrdili da nemo nece da pobedi zbog kostima hahahahah

Bogami mislim da će ovaj fijasko od takmičenja i beda od "radiodifuzne unije" imati uticaja i na entuzijazam takmičara da se prijave na PzE.

Da ne zalazim u ono što se prethodne dve nedelje nazivalo "delegacijom JMU RTS"
I ja mislim da ce nam sledeci PZE biti dosta siromasniji, bas zbog ovih skandala na ESCu i samog odnosa RTSa prema takmicenju.

Bukvalno nisam ni razmišljao o Švajcarskoj, u glavi sam ga otpisao kao pobednika i delovalo mi je kao da će biti Hrvatska protiv Izraela.

Jadno je što se ovo ponovo događa, prošle godine Loreen je bar bila druga sa publikom i mogu da razumem njenu pobedu, bila mi je favorit, nastup je bio fenomenalan. Ovo sad ne mogu da razumem stvarno, mogu da razumem da je dobio žiri, ali ne i tu razliku u poenima. Hrvatska je pokradena i to je tako, era kad je istočnim državama pobeda bila moguća je odavno završena, 2. mesto je maksimum i to je tako. Stvarno se nikad gore posle rezultata nisam osećao, kao da smo mi lično izgubili pobedu.

Lorin bar bila druga kod publike prošle godine, Nemo 4. ili 5. čini mi se, duplo veća katastrofa. Ko ovo bude opravdavao, stvarno nije normalan
Slažem se koliko kod Nemo imao dobru pesmu nije normalno da kao 5. publike pobedi, ne znam ko bi po starom sistemu pobedio kada se zajedno sabiraju glasovi, videćemo verovatno sutra.

Moguće da je i cela ova drama poslednja dva dana doprinela da više ljudi glasa i za njega jer se usprotivio EBU danas na probi, pošto ga nije bilo na paradi zastava, ne znam...

Pa kontam da ako moze pobediti 5. kod zirija, moze i 5. kod publike. Ali kako su se ujedinili svi za jednog ne znam. U soku sam, stvarno sam u soku.

Somewhere between the O's and ones
That's where I found my kingdom come
My heart beats like a drum. Pozzz

Reci da je neko vise zeleo da Lazanja pobedi je jako validno, ali reci da Nemo nije zasluzio pobedu je samo suludo.. Odlicna pesma, odlicno pevanje, odlican nastup, meni je bio drugi favorit, ali apsolutno zasluzeno

Back