ESC 2024 – Malme, Švedska: opšte, arena, grafika, scena

Belgijanac bio tek 13. u polufinalu
Borderline za finale je bila Češka, u čudu sam

Mislim da je Joost doprineo pobedi Švajcarske i napravio prazan prostor. Nemo ima bukvlano sve mid poene u finalu, samo tri osmice, jedna desetka i dvanaestica, ljudi ovo je jezivo.
A s druge strane, dosta Joostovih fanova je pisalo kako treba da se fokusiraju na glasanje za Lazanju.

A kako realno uopšte sagledati celu priču kada se Izrael petljao onako kako ne treba i ne dolikuje i odvalio tvt glasove ko zna kome.

Za utehu je makar to što je i pored njihove drame i ko zna kakvih mahinacija, Lazanja ipak uzeo tvt.

Oćekivao sam Švajcarska i Francuska da se izdvoje kod žirija ali da neće Švajcarska imati puno više od Francuske, dok mi je u odnosu na Hrvatsku negde i logično. Švajcarac je bio besprekoran vokalno, a pevati tako i izvoditi akrobacije nije uopšte lako.

Meni je neverovatno kako ljudi to zanemaruju. Decko je razvalio vokalno, sve vreme skacuci po sceni, meni je to bas za postovanje.

Nije mi bio licni favorit, ali skroz razumem opcinjenost zirija njime.

Srbija 2 godine zaredom prva iznad crte.

Edit: jeste Andrej, zato sam i editovao poruku. Hvala svakako.

Zanimljivo da je Letonija veoma fino prosla u polufinalu. I to sa 7. mesta, ostavsi iza sebe Gruziju, Austriju i Norvesku. Kako volim sto je Dons mnoge iznenadio.

Meni je neverovatno kako ljudi to zanemaruju. Decko je razvalio vokalno, sve vreme skacuci po sceni, meni je to bas za postovanje.

Nije mi bio licni favorit, ali skroz razumem opcinjenost zirija njime.
Pa razvalio je i Francuz vokalno, sto ne podelise malo te poene po 250 da imaju nego eto jednu pesmu napunili da pobedi nad pobednikom publike

Back