Pa dolazi i na njih red uskoro.A zašto je onda žiri odabrao baš Švajcarsku a ne Francusku na primer??
A s druge strane, dosta Joostovih fanova je pisalo kako treba da se fokusiraju na glasanje za Lazanju.Mislim da je Joost doprineo pobedi Švajcarske i napravio prazan prostor. Nemo ima bukvlano sve mid poene u finalu, samo tri osmice, jedna desetka i dvanaestica, ljudi ovo je jezivo.
17. žiri, 24. tvt.Mene zanima koji smo mi bili ukrajinskom ziriju? Jel nas opet stavili na samo dno? Jel moze neko da mi kaze?
Kenguri umalo da prodju s onim njihovim *beeeeeep* .
Oćekivao sam Švajcarska i Francuska da se izdvoje kod žirija ali da neće Švajcarska imati puno više od Francuske, dok mi je u odnosu na Hrvatsku negde i logično. Švajcarac je bio besprekoran vokalno, a pevati tako i izvoditi akrobacije nije uopšte lako.
Srbija 2 puta prva iznad crte.
Bolje iznad nego ispodSrbija 2 godine zaredom prva iznad crte.
Pa razvalio je i Francuz vokalno, sto ne podelise malo te poene po 250 da imaju nego eto jednu pesmu napunili da pobedi nad pobednikom publikeMeni je neverovatno kako ljudi to zanemaruju. Decko je razvalio vokalno, sve vreme skacuci po sceni, meni je to bas za postovanje.
Nije mi bio licni favorit, ali skroz razumem opcinjenost zirija njime.