ESC 2024 - Spasi svog favorita

Nakon nepravilnosti koja se desila jutros nakon ponoći, ovakav haos i sled okolnosti smo i zaslužili ❤
Između Kvazijevog neuspešnog posta i mog izbacivanja Italije je prošlo SEDAM minuta, pa prema tome, da neki nisu čuvali spas mogla je ostati u igri jer je bilo dovoljno vremena.

Ovogodišnja nemoralna igrica u jednom gifu

vesna-rivas.gif
Definitivno najgori SSF u kom sam učestvovao do sad, prošla 2 su bila znatno bolja + zabavnija

Forum ove godine dodelio Azerima tri titule, u SSF, za mistera i prvog pratioca :D A bili su i na solidnom 18. mestu na forumskom glasanju za ESC.

Između Kvazijevog neuspešnog posta i mog izbacivanja Italije je prošlo SEDAM minuta, pa prema tome, da neki nisu čuvali spas mogla je ostati u igri jer je bilo dovoljno vremena.
Niko nije čuvao glas, ova igra se igrala čak 2 puta prošle godine, ali pored nekoliko novih rigoroznih pravila, ove godine izgleda da je izostavljeno jedno od bitnijih koje je bilo prošle godine.
Kvazi je pogrešio i stao, čekao je da se obriše, ali u pravi si, niko mu nije kriv što nije još 2 puta spasio, bilo pogrešno opet ili ne, jer u pravilima toga nema.

Ne razumem toliku frku i kmečanje oko "nepravilnosti" kad je nakon toga nastavljeno normalno, bez problema.

Problem nastane kad se jako brzo spašava i napravi se greška i ta greška se pretvori u lančanu grešku.

Razumem da se kmeči samo zato što je u pitanju Italija lol

čudo prirode da ovaj put nijednom (da se sećam) nije zamrznuta tema zbog spašavanja nakon ponoći

mada kad pogledam SSF 2023 tema 171 stranica, SSF 2021 118, a ova ako do 70 dogura biće dobro.

Forum je baš zamro ove godine iako ima dosta novih

Niko nije čuvao glas, ova igra se igrala čak 2 puta prošle godine, ali pored nekoliko novih rigoroznih pravila, ove godine izgleda da je izostavljeno jedno od bitnijih koje je bilo prošle godine.
Kvazi je pogrešio i stao, čekao je da se obriše, ali u pravi si, niko mu nije kriv što nije još 2 puta spasio, bilo pogrešno opet ili ne, jer u pravilima toga nema.
Nisam mislio da si ti čuvao, već je sigurno bilo ljudi koji su mogli da je sačuvaju, a pritom sam ja igrao odmah nakon ponoći kada smo svi dobili extra glas.
Ali čuvali su se glasovi, ili se igralo taktički pa se desi da onda ispadne favorit.

Shum i Petar, a poslednjih dana i ja (uz uskakanje još dvoje) smo ovde omraženu Sabu uvukli u top 10 jer se nije čekalo da je neko drugi spasi, a Angelina je imala minimum duplo više fanova koji su igrali.

čudo prirode da ovaj put nijednom (da se sećam) nije zamrznuta tema zbog spašavanja nakon ponoći

mada kad pogledam SSF 2023 tema 171 stranica, SSF 2021 118, a ova ako do 70 dogura biće dobro.

Forum je baš zamro ove godine iako ima dosta novih
Zaboravljaš da jedan forumaš nije učestvovao sad, zato ima manje stranica, a i manje random gifova 😌

Back