ESC 2024 - Spasi svog favorita

Prilično sam siguran da pola forumaša nije nijednom izbacilo pesmu, dok su neki po 5-6 puta. Tako da mislim da bi to ograničenje bilo sasvim legitimno, ako ovih pola (odokativno) mogu da lepo spašavaju, a ne da hinjski čekaju druge onda može i ostatak da izdrži sa 2 izbacivanja.

Takođe, na šta bi ličila igra da svi igraju na taj način, da čekaju druge da spuste na dva kako bi mogli da izbace. Onda ne bi trajala 15 dana već 2 meseca.

Pa nema smisla ograničavati broj spašavanja, baš zato što se igra zove Spasi svog favorita, ali se s druge strane ne zove "Čekaj da ostanu dvije pjesme samo kako bi iskoristio glas na izbacivanje da se osjetiš moćno".
Ima onih koji bi i čekali. A uvođenjem tog pravila bismo mu samo dodatno pomogli da reši pobednika, jer bi ostali već iskoristili pravo izbacivanja, dok sada su mogli sličnu taktiku svi imati. Uglavnom, na prvu deluje da nema smisla puno ograničavati, ali razmislićemo. Nije isključeno i da igra može dobiti drugo ime nakon eventualnog uvođenja ograničenja.

Prezadovoljna sam plasmanom i 3.mestom svog favorita. Svajcarski tim je bio tih i veci nego sto sam mislila.
Osim taktike i brzine, treba u ovoj igri poznavati psihologiju igraca.
Ja prvi put ovde igram SSF i zaista za neke nisam imala pojma koga ce da spasavaju, za neke sam znala i kad i za koga, a kod nekih sam bas pogresila.
Ali ja sam nova i cudno mi je kako onda iz igre u igru isti ljudi neke iznenadjuju.
Nista osim vredjanja igraca mi ne smeta, pa ni pobednik. Ko god prodje 36 krugova nije nezasluzeno.

Zašto lepo ne damo predloge, pa glasamo ko ljudi u anketi. Evidentno je da postoji problem, ali uvek možemo da se pravimo da je sve OK pošto to valjda nekome odgovara, šta znam. Čudno mi je da je nekome haos u interesu.

Ma ne mora, ako je nekome baš toliko gušt da izbacuje samo neka izbacuje. I meni je to hit pojava, ali ako zabranimo onda igra gubi čar.

Realno bilo bi dosadno kada bi svi postovi bili samo spasavanja, ovu igru i volimo zbog napetosti i drame, barem ja xD A što se tiče situacije sa mojim spasavanjem od sinoć, ko me j kad ne znam da se snađem lol, valjda mi je i to bilo za nauk.

Last edited:
Pa na kraju i nije los pobednik, na par puta sam i mislio da ih spasim.

Ima li neko evidencinu, koliko je forumasa spasavalo Azere? Meni se sad cini da nisu bili uvek isti. Za vecinu zemalja sam znala ko ce ih spasavati posle 5-6 kruga, jer ili uvek isti spasavaju ili lajkuju spasavanje. Za Azere nisam mogla da pretpostavim ko ce ih spasti.
Mislim da su imali najbrojnini tim.

Ima li neko evidencinu, koliko je forumasa spasavalo Azere?
Možda dva spasa nedostaju, ali otprilike 14:

Filhy 12x
Anhel 5x
Leo Cezar 3x
Marko, Tinte, Doctor Who 2x
Djole89, dracarys, Andrej, Majsta94, cinque, Choda, Vax'ildan, Destry94 1x

Back