ESC 2025: Generalne probe, polufinale i finale

Pod politikom sam mislio na UKR više, a za Portugal jednostavno nisam mogao da sanjam da bi bilo ko glasao.

al Belgija koja već 100 godina ima osrednje / loše rezultate na esc (uz izuzetak Gustapha), a percipira se kao neki "sledeći pobednik" lol

Meni iskr za Belgiju i nije toliko iznenađenje ovo ispadanje, nije bog zna šta prezentovala, a možda su i neki drugi razlozi uzrok tome što nisu prošli

Kipar isto, imao je svašta, a opet ništa

Omašio sam u predviđanjima samo Kipar umesto Islanda, ali svakako je ispadanje Kipra i Belgije potpuno zasluženo. 🙏 Preteralo se sa agresivnim pesmama i nastupima!
Šteta je samo što makar jedna ex-Yu nije u finalu odavde. 🫤 Slovenija je bila fina, ali nije bilo realno da prođe.

Meni iskr za Belgiju i nije toliko iznenađenje ovo ispadanje, nije bog zna šta prezentovala, a možda su i neki drugi razlozi uzrok tome što nisu prošli

Kipar isto, imao je na bini svašta, a opet ništa
Lepo sam pohvalio Belgiju, a to je moja kletva. 🙁

Baš veliko iznenađenje što je Portugalija prošla. Dakle od brzih pesama, ljudi se odlučili za Island. .🙃🙃🙃

Onda očekujem u četvrtak prolazak Danske.

Najgori Eurosong valjda u povijesti. Polufinale krš nad krševima, a sve zapečatilo prolaz Ukrajine i Portugala. Like what??? Većina ne zna pjevati uživo. Loše, loše, loše... ESC postao bizaran show. Meni Albanija pobjednik polufinala.

Back