A ko da ispadne - Finska ili Malta? Slabije malo.BaÅ” veliko iznenaÄenje Å”to je Portugalija proÅ”la. Dakle od brzih pesama, ljudi se odluÄili za Island. .
Onda oÄekujem u Äetvrtak prolazak Danske.
Neuporedive su Danska i Island. Island je verovatno pokupio mnogo glasova meÄu populacijom od 7-15 godina.BaÅ” veliko iznenaÄenje Å”to je Portugalija proÅ”la. Dakle od brzih pesama, ljudi se odluÄili za Island. .
Onda oÄekujem u Äetvrtak prolazak Danske.
Bukvalno, pesma Islanda mi ko za deÄiji lunapark.Neuporedive su Danska i Island. Island je verovatno pokupio mnogo glasova meÄu populacijom od 7-15 godina.![]()
Neuporedive su Danska i Island. Island je verovatno pokupio mnogo glasova meÄu populacijom od 7-15 godina.![]()
A ko da ispadne - Finska ili Malta? Slabije malo.
U najveÄem broju sluÄajeva flopnu uživo, da li vokalno ili nastupom, nažalost.al Belgija koja veÄ 100 godina ima osrednje / loÅ”e rezultate na esc (uz izuzetak Gustapha), a percipira se kao neki "sledeÄi pobednik" lol
Ma kakva Danska, njoj ni Bog ne može pomoÄi (a onda se setim da sam isto mislio za Portugal)![]()
![]()
I ja mislim, svi su ciljali na istu populaciju. I na kraju svi ispali.Kipar hrvatska belgija svi slican fazon podelili se inace kontam da bi svi prosli
DuŔka i ti živite u neznanjuInace I was today years old kada sam saznao da je ovo "Rumun" iz San Marina