ESC 2025: Generalne probe, polufinale i finale

Naravno da je provokacija kad izleti Šaćiri pred srpske navijače i pokazuje orla, ali stvarno neko mora pojedincima da kaže da se ne vrti sve oko nas/njih, da je razvila zastavu Velike Albanije bila bi opravdana reakcija, što naravno neće uraditi, ali ovo je stvarno pretjerivanje

Meni samo nije jasno kako uvek misle da taj albanski orao ima uvek veze s nama. Nisam video da naša tri prsta kad pokazujemo ikog uznemirava, valjda postoje neki interni simboli koji su u duhu neke nacije. Naravno, kod nas mora uvek neka iskrivljena realnost.

Ako vam se sutra ne gleda drugo polufinale, možete da ga slušate na Radio Beogradu 1. Prenos vode Nikoleta Dojčinović i Katarina Tošić.

Pored RTS-a, radijske prenose Evrovizije će imati i BBC (UK), SR (Švedska), NPO (Holandija), RTVSLO (Slovenija), RTÉ (Irska), LRT (Litvanija), RAI (Italija), VRT (Belgija), ERR (Estonija) i RTVS (Slovačka).

Upravo, baš nimalo strepnje nije bilo ko prolazi, bilo je jasno. Mislim, nije da se žalim, bolja mi je ukrajinska pjesma od belgijske, ali za sam šou je bilo baš neatraktivno

Stanje stvari sa lajkovima:

🇵🇱 36,102
🇺🇦 19,463
🇦🇱 14,949
🇪🇪 14,129
🇸🇪 11,162
🇵🇹 9,556
🇳🇱 7,066
🇧🇪 6,295 (NQ)
🇳🇴 5,688
🇮🇸 5,218
🇨🇾 4,947 (NQ)
🇸🇲 4,700
🇭🇷 4,002 (NQ)
🇦🇿 3,592 (NQ)
🇸🇮 2,707 (NQ)
---------------------
🇪🇸 20,962
🇮🇹 9,757
🇨🇭 4,909

Zapažanja:
-Poljaci, Ukrajinci i Španci standardno nabijaju sebi lajkove, ostali se čine realistično
-Ko bi rekao da će Deslocado biti skoro na nivou BBB
-BBB teško da može pobediti sa ovako malo lajkova s obzirom da se oslanjaju na tvt u finalu
-Albanija ima šansu da ostvari najbolji rezultat ikada

Back