ESC 2025: Generalne probe, polufinale i finale

Ispasti u pf gde nam je dijaspora jedna od najjacih, zaista sramota, ali to je bilo za ocekivati, pesma je jednostavno slaba iako su se oko nastupa ovog puta potrudili. Dobili smo samar, da naucimo kako se bira pravi predstavnik za Evroviziju.

Baš sam smoren sad, jer srce je htelo finale, ali mozak je svo vreme pre današnjeg dana govorio da se to neće desiti. Ne može da prođe pesma za koju ljudi u Srbiji i ne znaju da ih predstavlja. Takva je i društvena klima trenutno, imamo prečih stvari

Žao mi je i Češke, meni je ono bilo za prolaz, ali nema mesta jednostavno svi su bili bolji, sem možda Danske

Ne bih osipala paljbu po Princu jer je uradio koliko je mogao. Kao ima slabu pesmu, ima je njih 90% na PZEu, a pobedio je slučajno. Suštinski da bi imali iole čemu da se nadamo, selekcija se mora smanjiti, a i to da se uradi opet nam hvale dobre pesme a i uši u komisiji da ih iste prepoznaju.

Šta bi sad Haremke, Vukayla ili Mimi uradile bilo bi eventualno neznatno koje mesto viśe i to je to, a meni lično to nije satisfkacija.

Ispasti u pf gde nam je dijaspora jedna od najjacih, zaista sramota, ali to je bilo za ocekivati, pesma je jednostavno slaba iako su se oko nastupa ovog puta potrudili. Dobili smo samar, da naucimo kako se bira pravi predstavnik za Evroviziju.
Pa neće ni ta dijaspora za sve da glasa. Jednostavno, neko ko nije u stanju da pobedi na tvt u sopstvenoj zemlji, nema čemu da se nada u tvt polufinalu na Evroviziji.

Mimi sa Turbo Žurkom, iako mi nije bila favorit, prošetala bi se do finala. Ta pesma je jedina iole zaživela od ovogodišnjih PZE pesama i u nepostojećem hajpu jedina billa primećena.

Princ je bio 11. po lajkovima na PZE u jednoj od najslabijih godina, naravoučenije ne pravi se pita od govana
Realno niko osim Haremki i eventualno Mimi nas ne bi uveo u finale. I to je upitno. Slabija esc godina, još slabiji pze.. Dogodine nešto da gori esc, nikakve balade, mitovi, predanja iz prošlog veka, dubokoumne pesme i slično.

Drago mi je za Sissal i što je progurala Dansku posle, čini mi se, 6 godina u finale. Imala je fandom iza sebe i msm da se kvalifikovala kao 10. Mislim da nismo čak ni ono famozno 11. mesto, te nam je ovo verovatno najgori plasman ikada.

Ovo je nažalost od početka bio neizbježan scenarij za čitav Ex-Yu jer nitko nije pružio zadovoljavajuć paket.
Eto, sav Baltik u finalu, cijela sjeverna Europa, sav jug osim Cipra... Samo mi eto tu gdje jesmo jer se prezentiramo ovime cime se prezentiramo.

Back