Šta fali kvalitativno ovoj? Osim ako nemamo iste poglede na to šta je kvalitet, naravno.Pa možda za promenu mogu da pošalju dobru pesmu.
Kvalitativno joj ništa ne fali. Ali ostala zaglavljena u prošloj deceniji, čak ni revamp nije pomogao i jednostavno pesma nije za široke mase, samim tim nema ni glasova.Šta fali kvalitativno ovoj? Osim ako nemamo iste poglede na to šta je kvalitet, naravno.
Kvalitativno joj ništa ne fali. Ali ostala zaglavljena u prošloj deceniji, čak ni revamp nije pomogao i jednostavno pesma nije za široke mase, samim tim nema ni glasova.
Pored trenutne društveno-političke situacije i imidža RTS-a teško da je i moglo bolje od ovoga. Nije to čak ni do Princa i njegove toilet-break pesme.
Moldavci bi možda i mogli, oni su uvek od malo novca pravili čuda. Makedonci jok, Rumuni imaju većih problema od ESC kao i mi + nisu imali zapažene uspehe zadnjih par godina
Od povlačenja očekujem Crnogorce (opet pod opravdanjem da treba da kupe nova kola za RTCG) i eventualno Gruziju. Česi su mi isto nestabilni ali ne kao ovo dvoje.
U zavisnosti od razvoja društvene situacije, a pre svega situacije na RTS-u i činjenice da gotovo sve redakcije trpe bojkot zbog rada informative, ako se i sledeći PzE bude dešavao u ovakvim okolnostima mislim da ćemo i mi pauzirati.
Хахаха већ сам наишао на пар коментара да се Србији намјешта побједа догодине због ЕкспаMađarska sledeće godine ima izbore a Orban je u slobodnom padu tako da će taman moći da dođu u Beograd 2027 na ESC.
Turci su priča za sebe.