ESC 2026 - Beč, Austrija: opšte, arena, grafika, scena

Mi sada pricamo kao da su oni zateceni situacijom, a oni se ocigledno vec dugo vreme pripremaju za ovaj scenario
Па прије 10 дана су написали "на такмичењу ће бити око 35 земаља", јасно као дан

U ovim uslovima ne verujem da će se održati ESC, ae boli ih dupe za Irsku, Sloveniju itd., al Španiju i Holandiju teško da mogu nadomestiti.
И ја сам мислио да ће паузирати али ништа од тога, довући ће некога још

Nije, ali i oni su kasnije postali Big 5.Tako da je tada ESC bio sa Big 4 kao što će i sada.

Bar nije bilo dosadno ovih šest godina... Verujem da Island i Belgiju čekamo samo zato što nisu unapred doneli odluku u zvaničnim telima, za razliku od ove četiri zemlje...

Ne bi me čudilo da sad dovedu i Kurtu i Murtu 💀
Nema baš puno vremena za to, osim ako unapred već nisu sve dogovorili sa nekim zemljama pa će samo zvanično objaviti. Mislim da je rok za potvrdu učešća do katoličkog Božića.

Ma koga mogu da dovuku osim ove dve vanovrepske zemlje o kojima se spekuliše? BiH, Andora, Slovačka i S. Makedonija potvrdile da ne učestvuju još ranije, Tursku i Mađarsku realno boli uvo za ESC već poodavno. Verujem da bi im sad Rusija i Belorusija dobro došle. 💀

Пратићу национална финала јер су ми занимљива, око самог догађаја у мају се ни секунде цимати нећу, погледати да, али резултат већ знам

Хахахахаха
Није да нисмо знали да ће ово да се деси

Back