ESC 2026 - Beč, Austrija: opšte, arena, grafika, scena

Azer mi deluje zrelo za povlacenje i bez ove situacije, oni sa ovim trudom u tvt polufinalu ne mogu da prodju - u poslednje 4 godine cak 3 puta su bili poslednji u polufinalu i jednom pretposlednji u publici (2022. ih je ziri uveo u finale)

Izrael prodaje oružja Azerbejdžanu koja onda koristi za bombardiranja Armenije. Ako išta, očekujem Armeniju da se oglasi protiv Izraela i da se Azeri povuku u slučaju Izraelskog suspendiranja

Azeri su nepredvidivi, povukli su se Intervizije pre mesec dana nakon što su im se odnosi sa Rusijom pogoršali. Veoma realna opcija da se uskoro povuku i sa Evrovizije, ali mislim da to neće imati nikave veze sa ovom situacijom oko Izraela.

Zbog njega je nastao čuveni snimak ali nadam se da je odgovarao za to, baš je bijednik!

Nema nigde zvanične info za povratak Moldavije, ili je ja ne nalazim lol. U svakom slučaju, ako se vrate neka biraju interno, ne znam ko je u tolikoj meri mazohista da prati one njihove straobalne audicije na čelu psiho Sašom i deda Tudorom. :ROFLMAO:

Pa ni nije zvanično, već su tek nezvanično pokrenuli to pitanje i pozvali na diskusiju.

Видим да су њима избори тад у неком периоду па ће можда и од тога зависити учешће

Капирам да ће свако од учесника на дискусији да представи свој план/пјесму па ће комисија видјети вриједи ли то ичему

Back