ESC 2026 - Beč, Austrija: opšte, arena, grafika, scena

Mene iznenađuje da Rumunija nikad nije pobijedila, mislim da imaju veliki potencijal, ali ih sputava javni servis, prije par godina usudio bih se reći i da će biti prva zemlja sa Balkana koja će pobijediti poslije 2007.

Čim su na sajtu TVR napisali da su shvatili šta treba da promene kako bi imali konkurentniji proces selekcije i izbor srazmeran obimu takmičenja, da su proveli dosta vremena usklađujući očekivanja i napore svih koji treba da sarađuju kako bi se došlo do najboljeg rezultata, možda da se nadamo nečemu valjanom u Beču.

Čim su na sajtu TVR napisali da su shvatili šta treba da promene kako bi imali konkurentniji proces selekcije i izbor srazmeran obimu takmičenja, da su proveli dosta vremena usklađujući očekivanja i napore svih koji treba da sarađuju kako bi se došlo do najboljeg rezultata, možda da se nadamo nečemu valjanom u Beču.

Sviđa mi se ovo 👍
Stvarno bi bilo prejako da se vrate, iskidaju i pobijede

Svašta. 😵

Ako učestvuje Izrael (a po svemu sudeći da hoće), želim im pravi karambol od takmičenja sa minimalnim brojem zemalja!
Ako se to ne desi, dabogda im ubedljivo pobedio Izrael i neka se 2027. godine takmičenje održi u sred sravnjene Gaze u novoizgrađenoj, ogromnoj hali, pa da vidim ko će od licemernih Evropljana da se prijavi i peva tamo!

EBU će sve uraditi samo da Izrael ostane u takmičenju. Kao evo Vam Rumunija, možda Bugarska ali Slovenija, Španija i Holandija ćao.

Буквално то
Још ако се врате и Молдавија и Сјеверна Македонија...

Back