ESC 2026 - Beč, Austrija: opšte, arena, grafika, scena

Videćemo. Većina gledalaca nije videlo rasulo u Kopenhagenu 2014, našta je ličilo mesto održavanja i šatore za press oko betonske hale, i pamte samo ono što su videli u tv prenosu, a to je mnogima jedna od najboljih Evrovizija bila. Stoga, razne manjkavosti sa strane, prosečni gledalac neće videti.

Ne znam gde je to ORF saopštio da mu nedostaje novac, a ujedno rekli da su u okvirima budžeta. Zar to nije kontradiktorno?

Pitao sam samo za izvor vesti koju si istakla "Upravo je austrijski emiter objavio da nemaju dovoljno finansijskih sredstava...". Ne ulazim u to da li je tako ili nije, već mi samo zvuči neobično da emiter izađe pred javnost sa dve potpuno različite informacije.

Ja sam negde čitao da je danas rok da se pošalju pesme ali ne mogu sada nigde to da izguglam.

Možda ne bi bilo loše da pravilo 6 ljudi na bini malo prošire. Recimo na 10 do 15 to bi dalo više prostora za bolje nastupe.

Mi nemamo pare ni za sest, pu pu ne dao bog za tako nesto.....
Ceca Krsti GIF

Pitao sam samo za izvor vesti koju si istakla "Upravo je austrijski emiter objavio da nemaju dovoljno finansijskih sredstava...". Ne ulazim u to da li je tako ili nije, već mi samo zvuči neobično da emiter izađe pred javnost sa dve potpuno različite informacije.
Ne znam šta je tu čudno? Ti i @Piceza argumentujete člancima sa neta što od mene isto tražite a ja vam pričam sa izvora. Novonastalu rupu će izgleda začepiti još jednom pozajmicom. Trenutno se snalaze i improvizuju.

Ne vodim-o razgovor da bi se ubeđivali ili razuveravali. Pogotovu ne time: a gde to piše, daj mi izvor. Super što se diskredituje jer nema na netu. Bravo!

Kamo sreće da ova nagađanja za :am: nisu točna i da ne ide taj Simon. Ay paparey bye mi je neironično jedan od najvećih ESC-related horrora ne samo prošle godine, već i unazad par godina, čista kakofonija i nevjerojatno mi je da je takvo nešto skoro otišlo na ESC, a i on kao izvođač mi ima baš neku krajnje iritantnu energiju.

Ne znam šta je tu čudno? Ti i @Piceza argumentujete člancima sa neta što od mene isto tražite a ja vam pričam sa izvora. Novonastalu rupu će izgleda začepiti još jednom pozajmicom. Trenutno se snalaze i improvizuju.

Ne vodim-o razgovor da bi se ubeđivali ili razuveravali. Pogotovu ne time: a gde to piše, daj mi izvor. Super što se diskredituje jer nema na netu. Bravo!
Argumentujem validnim izvorima, ne zalazeći u sadržaj. Pošto si napisala da je emiter saopštio to što si napisala (a ne neki pojedinac, putem privatnog razgovora), sasvim je razumno pitati o izvoru, kako bismo svi u diskusiji mogli da pročitamo/pogledamo i pokušamo da razumemo otkud emiter izlazi javno sa različitim informacijama, pa u skladu sa tim, možda i da ih pitamo šta je zapravo njihov stav.

Ne znam šta je tu čudno? Ti i @Piceza argumentujete člancima sa neta što od mene isto tražite a ja vam pričam sa izvora.

?
Kakve veze ja imam s ovim?
Mene nit zanima ORF niti clanci sa neta
Ne mozes nazvat nekoga "dokazanim predatorom na zene" kad je prije dan i pol otvorena istraga oko incidenta koji se dogodio 2022. godine

Ne razumem kako jedan javni servis u evropi koji se finansira iz budzeta, dakle stabilan prihod, moze da bankrotira. Osim ako se ne dekra, naravno. Pre ce biti da ce downsizovati neke sporedne evente i lokacije npr eurovillage i slicno kao sto je SVT radio pa je sve izgledalo otuzno na nivou rostiljijade.

Gledamo iz različite perspektive a ja nemam volje za rasprave.
Ti "brani zastareli incindent" jer ti je to tako rečeno u vestima.
Tu se meni priča završava. ❤️

Kamo sreće da ova nagađanja za :am: nisu točna i da ne ide taj Simon. Ay paparey bye mi je neironično jedan od najvećih ESC-related horrora ne samo prošle godine, već i unazad par godina, čista kakofonija i nevjerojatno mi je da je takvo nešto skoro otišlo na ESC, a i on kao izvođač mi ima baš neku krajnje iritantnu energiju.
Generalno mi se jako sviđaju njihovi interni izbori. Brunette mi je bila odlična, Rosa Linn isto i Ladaniva mi se isto svidela. Baš me zanima da li će stvarno biti Simon na kraju, al voleo bih da je neko drugi

Ne razumem kako jedan javni servis u evropi koji se finansira iz budzeta, dakle stabilan prihod, moze da bankrotira. Osim ako se ne dekra, naravno. Pre ce biti da ce downsizovati neke sporedne evente i lokacije npr eurovillage i slicno kao sto je SVT radio pa je sve izgledalo otuzno na nivou rostiljijade.
Vode već dugogodišnju borbu za opstanak pošto država ne može/neće više da ih pumpa. Pokušali su da se izvuku uz uvođenje vrlo visoke predplate za TV koji narod nije hteo da plaća, te je sud oborio tj prepolovio iznos.

Previše grešaka, loše rukovodstvo i misleading situacija ih je dovela na dno iz kog ne mogu da se izvuku i (o)drže se samostalno

Da, uvode neki paket kao plan štednje do 2029 da probaju da prežive i ESC im je došao u najnepovoljnijem trenutku.
Plan je da će troškovi biti kao i prošli put oko 30 mil
Tačnije 36.
- Grad/pokrajna Beč (koji isto štedi i faktički se krpi) daje pola
- EBU 5mil
- Emiter 18mil (koji nisu kompletirani)

Isti budžet za 2015 i 2026 je fin san.

Gledamo iz različite perspektive a ja nemam volje za rasprave.
Ti "brani zastareli incindent" jer ti je to tako rečeno u vestima.
Tu se meni priča završava. ❤️
O kakvoj perspektivi pricas? Postedi me molim te gluposti i tog attituda kao da si osobno nazocila tome sto se desilo 2022.
Cudis se jer te Milos trazi za izvor informacije koju dijelis, kao da nisi prije par dana rekla kako je Sarah imala isti broj glasova kao wavyyboi, ali je odluceno da ide ona jer je poznatija na instagramu 😂 i da si to procitala na njihovoj sluzbenoj stranici

Očekuje se da se i u ovom talasu prodaje, rasproda podjednako brzo, kao što se to desilo i u januara, kada je finale rasprodato za 14 minuta, a oba polufinala za 20.
Ovo se nije desilo. Izvor: Nisam izašla iz sale-a dok karte nisu bile rasprodate i prošlo je mnogo više od 20 minuta. Ne znam čemu preuveličavanje, kao da je neki poraz ako karte nisu planule.

Back