Ne. Crna Gora je skoro od početka tu. Bila je blizu top 10, ali su je nekoliko zemalja proteklih i sad je konstantno u top 15-16. Na ESC scoreboardu se bolje kotiraju. Bili su u top 10, ali su ispali juče. Mada ESC scoreboard je poznat da voli girl bopove i uvek su visoko.Mi se ovde jako dobro kotiramo. A jel se to meni cini da je Montenegro opasno pao posle Amsterdamskog koncerta?
View attachment 43384
Ucinilo mi se da je bila odmah tu do nas i Hrvatske a nesto nisam dugo obratila paznju... Da da na ESC je od pocetka u top 10. Ah ti girl bopoviNe. Crna Gora je skoro od početka tu. Bila je blizu top 10, ali su je nekoliko zemalja proteklih i sad je konstantno u top 15-16. Na ESC scoreboardu se bolje kotiraju. Bili su u top 10, ali su ispali juče. Mada ESC scoreboard je poznat da voli girl bopove i uvek su visoko.
Mislim da je vise do toga da izumire na ESCu u smislu dobrih pesamaGirl bop, ne izumire hvala Bogu, jer je u evrovizijskom DNK.
Stvarno je previše šutiranja takvih pesama ovde kao da su najveće zlo samo zato što pojedine nervira flambojanost fandoma koji ih forsira i promoviše. Svaki žanr ima da ponudi i dobro i loše, ali nekako uvek svi vole da hejtuju samo girl bop, dok su se za kojekakve joke actove nalazila smislena opravdanja i tražila simbolika.
Chanel je odpevala bez greške up tempo pesmu i svo vreme igrala zahtevnu koteografiju i još nam svima pokazala guzu!!Chanel i Eleni su sada nekakve referentne tačke upravo zbog nastupa i performansa, a muzički nisu donele ništa novo i revolucionarno.
Iz nekog razloga ovde se često oplete po takvim pesmama ili fanovima koji takve pesme vole. Kapiram da ljude nervira to što većina fandoma ne može da svari našu pesmu ove godine (tj. žanr), ali svakako da i takva muzika ima svoje mesto na takmičenju i njegov je integralni deo.
Da ste poslali Mirnu ne bi sada pljuvali bopove
Piceza

Tamara se pomerila sa mesta na bini i odma u top 10. Čini mi se da je i HRV popravila kvotu. Litvanac je najavio revamp, videćemo kako će to videti kladionica. No biće tu još većih izmena kada krenu probe. Ja očekujem od Gruzije odličan nastup što bi opet moglo prosek pesmu da značajno uzdigne. Mislim da smo se mi osigurali zbog redosleda nastupa osim ako ne unazadimo nastup u odnosu na PZE.