ESC 2026 - Beč, Austrija: opšte, arena, grafika, scena

Od večerašnjih učesnika najduže na finale čeka Crna Gora koja je tamo posljednji put bila 2015, zatim Belgija i Moldavija koje su posljednji put u finalu bile 2023, te Srbija, Hrvatska i Gruzija koje su posljednji put bile 2024.

Bože, znači nikad više dragih pesama nisam imao a da su ugrožene za finale - 🇷🇸🇲🇪🇨🇿🇱🇹🇧🇬🇦🇱

Očekujem fijasko 😵‍💫 Češka i Srbija su mi top 2, tačno ću da poludim ako ispadnu.

Bože, znači nikad više dragih pesama nisam imao a da su ugrožene za finale - 🇷🇸🇲🇪🇨🇿🇱🇹🇧🇬🇦🇱

Očekujem fijasko 😵‍💫 Češka i Srbija su mi top 2, tačno ću da poludim ako ispadnu.

Nadam se da sve te prolaze, osim Litvanije, za nju se molim da ispadne 🙏

Nadam se da sve te prolaze, osim Litvanije, za nju se molim da ispadne 🙏
Mislim da Litvanija verovatno ispada. Od žirija će sigurno biti potpuni potop i fazon bottom 3 u PF (zajedno sa Srbijom i Gruzijom), a kod publike ne znam. Možda se svidi ljudima, a možda im bude čudno i odbojno.

Neka uživaju uz lavinu dobre energije. 🔥
Blow Kiss GIF

Da, često viđam komentare da će žiri da ga nagradi, ali oni obično ne podnose alt pesme, naročito ako nisu na engleskom ili francuskom. Uopšte se ne bih iznenadio da bude poslednji kod žirija.

Veće su mu šanse kod publike jer će ljudi da ga zapamte.

Pa i ja mislim da će biti neko iznenađenje, da neko od ovih prvih 8 neće proći.

Lelek isečak izgleda odlično, ali ako je samo taj isečak dobar i ako Ferto kida kao što pričaju, a ne budu vokalno skroz mogu videti i njih da ispadaju. Male su šanse, ali nije nemoguće.

Lelek isečak izgleda odlično, ali ako je samo taj isečak dobar i ako Ferto kida kao što pričaju, a ne budu vokalno skroz mogu videti i njih da ispadaju. Male su šanse, ali nije nemoguće.
Pa ovi jutjuberi sa nekog kanala kažu najbolji nastup za Lelek koji su videli na Evroviziji što se tiče kadrova i da će biti prve kod žirija xD

Osim za CG, za ostale bukvalno džaba strepiš lol, svo su gotovo sigurni finalisti. :ROFLMAO:

E pa onda se nadam da se Hrvatska povlači zauvijek

Mene Litvanija ne radi nimalo i ne bi mi smetalo da ispadne

Ali rekao bih da je žiriju bila interesantna

ESC 2026 - Beč, Austrija: opšte, arena, grafika, scena
Back