ESC 2026 - Beč, Austrija: opšte, arena, grafika, scena

Pa vidjelo se još na primjeru Akylasa da su ljudi ohladili od tih poštapalica. Meni je bilo drago kada sam saznao da Kanada učestvuje jer sam smatrao da mogu poslati nešto dobro s obzirom na njihovu muzičku scenu, baš bi mi bezveze bilo da on ode.

Pa neće oni sigurno imati NF sa imenima tipa Justin Bieber, Drake, Celine Dion, Avril Lavigne, Michael Buble, The Weeknd, Nelly Furtado, Carly Rae Jepsen, Tate McRae i Shawn Mendes pa da biraju između njih. To možda eventualno nekad u budućnosti interno uzmu jednog takvog da malo podgreje karijeru. Edit: takvi će pre da im sede u žiriju.

Ako će sad da prave javni nacionalni izbor, mislim da ćemo kao predstavnika gledati ili neku levu, nadam se i interesantnu i kvalitetnu podrumaru, ili skroz moguće bbno$.

Last edited:
Plus je Akylasov nastup bio pretrpan i izgubio je čar koju je imao kad je tek izašla pjesma, a na to sve i nije bio dovoljno hitičan i zanimljiv ljudima kao što je to bio Tomi prošle godine, a na hitičnost i ludost je očigledno Dara pokupila najviše simpatija na kraju

Pa bilo bi lijepo da npr. interno izaberu Avril Lavigne. S obzirom da ona više nije zvijezda kakva je bila prije 20-ak godina vjerovatno bi prihvatila poziv. :D Ova mi je pjesma super što je snimila sa Nate Smith-om.

Тешко да ће неко веће име од њега хтјети да иде, а неће сигурно неку подрумару слати за први покушај

ESC 2026 - Beč, Austrija: opšte, arena, grafika, scena
Back