ee Estonija 2022: Stefan - Hope

.izuzev da li bi se ovaj batica mogao seksualno potrošiti ...

dragana-mirkovic-turbofolk.gif

Pa naravno da ide u finale, nije upitno

Nacionalni identitet - da li to znaci da svi treba svake godine etno da saljemo 🤔

Inace svaka cast drugoplasirsnoj pesmi "what to make of this"

Fantasticsn nastup i ambijent, totslno zasluzeno

Skroz bezveze sto je Jagup poslednji

Probudio sam se s ovom pesmom u glavi, što mi se nije desilo s estonskom pesmom još od 2015.

Nakon kratke analize zaključio sam da mi je ovo najbolja pjesma od svih dosad izabranih, bravo Stefane Srbine

Dobra pesma. Da, lice malo delovi na Lovers in the sun.

Ukrajina, Italija i Estonija za sada najbolje.

Drago mi je sto konacno ide na ESC, pesma mi onako..

zanimljiv je ovaj westwen iz estonije. vrlo zanimljiv glas ali ja njega skoro celu pesmu nisam ništa razumeo šta peva. dal peva engleski ili estonski meni isto..

Stefki mi je baš fino uljepšao veče sinoć, baš mi drago da ide na esc konačno.

Vokal je dobar, mada donji registri na početku moraju biti bolji..
Kompozcija je prosečna..
Na mojoj listi će ovo biti na sredini negde kada se sve sabere i oduzme, verovatno.. Ukratko "Midddle of the road" Videćemo....

zanimljiv je ovaj westwen iz estonije. vrlo zanimljiv glas ali ja njega skoro celu pesmu nisam ništa razumeo šta peva. dal peva engleski ili estonski meni isto..
Nažalost, jako čest slučaj sa lošim engleskim.. Vrlo često i kompozicija pada u vodu zbog lošeg izgovora engleskog jezika pri pevanju ..
Ovde i nije tako strašno, mislim da nerazumevanje teksta ovde nije posledica toliko lošeg engleskog, koliko tehnike pevanja na pojedinim mestima..

Last edited:
Wiwići nisu nešto oduševljeni sa estonskom pesmicom .... A Vilijam se čak na momente i sprda ,za scenu kaže da je to teški kliše ..da bi na kraju završili kao sve ono superiška....ali vidiš im po facama da su pesmu odhebali kao realno nebitnu za ovaj esc.

Baš. Wiwikama ne bih vjerovao niti da mi svake godine kažu da Hrvatska ispada u polufinalu

Back