ee Estonija 2026: Vanilla Ninja - Too Epic to Be True

Danas i meni postale simpa ove tetke, jest da su beznadežne ko tipa Irska 2020. ili Danska 2022. ali slatka je nostalgija

I dalje ne mogu da verujem da cool vibes koja je stara 20+ godina zvuci modernije od ove kreacije 😭 kako im nije bilo glupo da se vracaju na ovaj nacin..

Blam stvarno, ali mnogi izvođači povratnici imaju taj sindrom da se vraćaju sa znatno lošijim pesmama. Što kaže Marko, ovo ima neku nostalgičnu notu i ono kao, može da se posluša, ali realnost je da ovakva pesma jednostavno nema šta da traži u godini 2026. Takav će joj i rezultat biti.

Hana Montana bi bolju pesmu ovog žanra imala.

Estonija ko Hrvatska prošle godine, top 3, pa onda zadnja na kladionicama.

Estonska televizija saopštila je danas da će Vanilla Ninja na Evroviziji izvesti novu verziju pesme, koja pored više rokerskog zvuka, dobija i nov video spot. Premijera nove verzije biće sutra uveče.

Muzičarke su osetile da u Beč žele da idu sa snažnijom verzijom pesme, a rokerskiji zvuk će im omogućiti da bolje iskoriste veliku scenu. Muzički spot režirao je Sander Allikmäe. Na sceni u Beču pridužiće im se bubnjar Borka i prateći vokali Kaire Vilgats i Dagmar Oja.​

Značajno bolja nova verzija (y)

Šteta što će opet moje simpatije iz rane mladosti ostati u polufinalu.

Definitivno je bolja, sada je to prava rok pesma. No opet moraju dobrano da izmene nastup ako hoće u finale. Realno jedino što je bilo dobro je onaj cringe deo sa kiss cam.

Jeste bolja. Koliko toliko je primetnije. A sigurno su videle reakcije i shvatile ozbiljno, pa su uradili ovakav revamp. Ovakav zvuk je ipak primamljiviji, a i nesto pribliznije njihovom opusu.
Sa ovim bi mogli da se bar nadaju prolaskom u finale. Sad moram da ih stavim negde na visljoj poziciji.

Još jedna rok pesmica u moru istih. Ono što čuješ na radiju uz jutarnju kafu.

A čini mi se da kad bi AI-u dao zadatak rok pesme, ispljunuo bi baš ovako nešto 😄
Preslabo! Švajcarska i Norveška puno bolji u tom žanru.

ee Estonija 2026: Vanilla Ninja - Too Epic to Be True
Back