ee Estonija 2026: Vanilla Ninja - Too Epic to Be True

Ja bi to ipak da vidim, slike su stavno dobre, ali da mi vidimo makar 10s. Obzirom da se CG zeza a ni Litvanac i Gruzijci mi nešto mnogo nisu sigurani ne treba ih otpisati svakako.

Mislim da bi Estonke mogle iznenaditi prolazom. Bice one tu u foto finis trci sa Gruzijom, Poljskom i Portugalom. 2 od te 4 ispadaju i zauzimaju pozicije 11 i 12.

Doduše dele 10. mesto sa Gruzijom jer imaju isti postotak sada. Ali definitivno ogrman skok. Bile su 14. pa skok posle rewmapa i skok sada.

Pa ko treba umesto njih? Pauer Rendžeri iz Gruzije 😂 Smortugal, Poljska, SM?

Meni su one simpatične i pesma ok i vesela, pa šta i što je staromodna? I Malta je, pa se na nju niko ne žali.

Lično ne kapiram toliki hejt prema Estoniji, kada u prvom polufinalu ima puno gorih od njih.

Pa one nisu sa nama pa ni sa Portugalom Poljskom, San Marinom...?

U stvari jesu eto koliko sam zaboravila da postoje... nisam obratila pažnju nijednom

Ja mislim da je prednost ove pjesme što je nekako lagana i nenametljiva a takve se često znaju progurati do finala

Ufff, Lenna na kraju isječka baš loše zvuči, al’ svejedno bih da me ove estonske tetke usvoje i vode po svojim gažama!!!

ee Estonija 2026: Vanilla Ninja - Too Epic to Be True
Back