Eurovision Young Musicians 2024 - Bode, Norveška

Ma ovaj naš najbolji!

Ali ozbiljno, fantastičan je bio, nebitno da li će da pobijedi ili ne, stvarno je talenat za ponos 👏

Ja se sad setio da je takmičenje večeras, vratiću da čujem našeg momka.

Harizmatičniji od oca. Kako je samo sve stizao i da se nasmeje orkestru, da emocionalno isprati svaki ton, da svira i nežno i brzo i setno i razigrani. Scenski najupečatljiviji, a ostalo neka je žiriju na dušu.
Na koga vam liči? Da li zbog sličnosti imena ili osmeha, mene podseća na Borisa Subotića.

Harizmatičan je Bogdan dosta, najveća konkurencija mu je Francuz koji je stvarno bio fenomenalan.

Čeh naježio mog dečka. Još jedan konkurent. :o

Kako gledam ovo takmičenje pao mi je mali Andrija iz Ribnikara na pamet, zaista je bio ogorman talenat i dete koje je bilo rođeno za ovakve stvari :(

Samo bi Francuza mogla da shvatim kao pobednika ukoliko Bogdan ne pobedi. Mada, dobar je i ovaj mali Čeh, ali skoro su pobedili pa Francuza smatram najvećim favoritom.

Bome mali Karlovarljanin meni najbolji, može opet da pobedi Češka što se mene tiče

ESC/JESC jezikom, moji favoriti:

1. 🇫🇷
2. 🇷🇸
3. 🇧🇪
4. 🇨🇿

Češka mi je dobra, ali sam sličnu stvar, ali sa više oduševljenja video kod Francuske. Ne znam koliko će kome šta da znači od toga što su izveli, ali su svi bili na vrhuncu zadatka, tako da neka najbolji pobedi

Nemačka 3. mesto i Švedska 2.

Back